Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Ημερολόγιο Pirelli άλλαξε σελίδα

Το Ημερολόγιο Pirelli άλλαξε σελίδα

Κυκλοφόρησε το ετήσιο Ημερολόγιο Pirelli, με τίτλο On the road, και είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

 

 

Το πασίγνωστο Ημερολόγιο Pirelli κυκλοφόρησε και αποτελεί ένα φανταστικό μουσικό ταξίδι. Με σχήμα που θυμίζει εξώφυλλο μουσικού album, δια χειρός του θρύλου της rock, Bryan Adams, φέρνει κάτι διαφορετικό, κάτι που δε θυμίζει με τα υπόλοιπα ημερολόγια. Για να μπορέσει να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα του σεξισμού, αποφασίζει να αφαιρέσει το γυμνό από τις φωτογραφήσεις και επικεντρώνεται στη μουσική.

 

 

Ο φωτογράφος και καλλιτέχνης ξεδιπλώνει τη ζωή ενός μουσικού σε περιοδεία. Διαλέγει ένα λαμπρό cast από super stars και εντυπωσιάζει με τις φανταστικές φωτογραφίες που προσφέρει. Iggy Pop, Cher, Rita Ora, Jennifer Hudson και Normani είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Εικόνες βουτηγμένες στη φαντασία που μαρτυρούν όχι μόνο τη γοητεία μίας μουσικής περιοδείας, αλλά και τη μοναξιά που τη συνοδεύει.

 

 

Στο εξώφυλλο φιγουράρει ένα πορτρέτο της Annie Clark, που ποζάρει με μία πένα κιθάρας με το σήμα της Pirelli, στη γλώσσα της, ενώ στο οπισθόφυλλο πρωταγωνιστεί ο θρυλικός Iggy Pop, βαμμένος με ασημί χρώμα.

 

 

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με μία glam φωτογραφία των αστέρων στο Chateau Mermont ξενοδοχείο του Hollywood. Το ημερολόγιο κλείνει με τον ίδιο τον Adams στο δρόμο για την επόμενη συναυλία του, παρέα με την κιθάρα του και ένα κλασικό αυτοκίνητο. Ένα ημερολόγιο έργο τέχνης, που αξίζει να ανακαλύψετε.

 

 

pirellicalendar.pirelli.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.