Home / Fashion  / Τι γυαλιά ηλίου θα φορέσουμε φέτος;

Τι γυαλιά ηλίου θα φορέσουμε φέτος;

γυαλιά ηλίου

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022; Ανακαλύψτε τες παρακάτω!

 

To top αξεσουάρ για άνοιξη και καλοκαίρι είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! Must και αγαπημένη επιλογή, που μπορεί να δώσει αυτήν την πινελιά που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε look. Οι τάσεις φέτος μας βοηθούν να αγκαλιάσουμε την ανάγκη μας τόσο για μινιμαλισμό, όσο και για τολμηρές επιλογές. Πώς μεταφράζεται αυτό στον κόσμο της μόδας; Σημαίνει ότι είναι εξίσου hot να φορέσουμε ένα μαύρο κλασικό γυαλί ηλίου ή ένα απόλυτα funky σχέδιο. The choice is yours!

 

 

Η Jennifer Lopez έκανε και πάλι cool μία total black και oversized επιλογή. Οι neon αποχρώσεις ή χρώματα, όπως το φούξια, το κόκκινο και το μπλε, πρωταγωνιστούν στις περισσότερες συλλογές με γυαλιά ηλίου, των μεγαλύτερων fashion brands. Όσον αφορά στο σχήμα, επιλέξτε cat eye, mask, στρογγυλά ή aviator, ανάλογα και με το σχήμα του προσώπου σας. Τα κοκάλινα με χρωματιστές διαφάνειες θεωρούνται η μεγαλύτερη τάση, που θα φέρει την ανατροπή στο στυλ σας! Ωστόσο, για τους λάτρεις των πιο edgy και street style κομματιών, οίκοι, όπως οι Balenciaga και Givenchy, προτείνουν γυαλιά τύπου Annette από τα 90s.

 

 

Δείτε τη φανταστική λίστα με τα γυαλιά ηλίου που σας προτείνουμε!

 

Gucci

 

Dolce & Gabbana

 

The Attico

 

Versace

 

Valentino

γυαλιά ηλίου

 

Balenciaga

γυαλιά ηλίου

 

Loewe

 

γυαλιά ηλίου

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.