Home / Men  / Grooming  / Τα top grooming trends για το 2023!

Τα top grooming trends για το 2023!

top grooming trends

Ποια είναι τα top grooming trends που θα μας απασχολήσουν την καινούργια χρονιά; Ας τα ανακαλύψουμε!

 

Η ανδρική περιποίηση γνώρισε τεράστια επιτυχία το 2022! Ο σύγχρονος άνδρας αφιερώνει χρόνο και κάνει σημαντικές προσπάθειες ώστε να καταφέρει να έχει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2023 ήρθε η στιγμή να δούμε ποια θα είναι τα top grooming trends που θα μας απασχολήσουν για φέτος. Από αυτήν τη χρονιά τα beauty brands θα αρχίσουν να δημιουργούν και να χαρακτηρίζουν προϊόντα με μία ουδετερότητα, επηρεασμένα από τα σχόλια και τις κριτικές των καταναλωτών. Καθώς οι άνδρες δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο της γυναικείας περιποίησης και αναζητούν πρακτικές, γρήγορες και εύκολες ρουτίνες ομορφιάς μπορείτε να μαντέψετε ποια θα είναι η κορυφαία τάση!

 top grooming trends

Το skinimalism και τα προϊόντα που έχουν παραπάνω από μία χρήση θα πρωταγωνιστήσουν στη skincare ρουτίνα σας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε και μάλιστα να εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα είναι το αντηλιακό! Για το 2023 οι experts όρισαν το body care ως το νέο skincare. Φέτος φροντίζουμε το σώμα μας το ίδιο με το πρόσωπό μας.

Στα top grooming trends είναι φυσικά ο καθαρισμός και η ενυδάτωση. Δύο σημαντικά βήματα που πρέπει να γίνονται πρωί και βράδυ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.