Home / Men  / Grooming  / Γιατί πρέπει να κάνεις απολέπιση προσώπου;

Γιατί πρέπει να κάνεις απολέπιση προσώπου;

απολέπιση προσώπου

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις την απολέπιση προσώπου στην περιποίηση της επιδερμίδας σου και τα προϊόντα για να την πετύχεις.

 

Η επιδερμίδα μας έχει συνεχώς ανάγκες και απαιτήσεις για να διατηρείται λαμπερή και υγιής. Υπάρχει η συχνή και λανθασμένη εντύπωση ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να κάνουν απολέπιση. Μέγα λάθος! Κάθε επιδερμίδα χρειάζεται καλό και σωστό καθαρισμό. Και στην ανδρική περιποίηση το λεγόμενο peeling πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο και στη σωστή συχνότητα για να μην έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις να είναι δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, για να μην προκληθούν ερεθισμοί.

 

Με την απολέπιση προσώπου η επιδερμίδα θα απελευθερωθεί και θα καθαριστεί σε βάθος. Αποβάλλονται τυχόν υπολείμματα από άλλα beauty products, περιβαλλοντολογικοί ρύποι και νεκρά κύτταρα. Το καλύτερο θα ήταν να επιλέξεις προϊόντα που έχουν τα κατάλληλα απολεπιστικά συστατικά, τα οποία θα δυναμώσουν το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Εφάρμοσε τα δύο φορές την εβδομάδα και θα δεις φανταστικές αλλαγές στην επιδερμίδα σου!

 

Σου προτείνουμε τέσσερα εκπληκτικά products για να δοκιμάσεις! Ποιο από τα τέσσερα πιστεύεις θα ταιριάξει καλύτερα στο πρόσωπό σου;

 

Wishful enzyme scrub

 

Polishing scrub with Tourmaline από Origins

 απολέπιση προσώπου

 

Clinique face scrub for men

 

Rituals Homme charcoal face scrub
 απολέπιση προσώπου

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.