Home / Fashion  / Τα summer accessories που θα λατρέψουμε!

Τα summer accessories που θα λατρέψουμε!

summer accessories

Προετοιμαζόμαστε για καλοκαίρι σιγά σιγά και μέρος της εποχιακής γκαρνταρόμπας είναι τα summer accessories! Ποια είναι in style φέτος;

 

 

Κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τις τελικές πινελιές. Πώς θα εξασφαλίσετε ότι η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σας εμφάνιση θα είναι τέλεια; Προσθέτοντας τα hottest summer accessories. Αξεσουάρ που θα δώσουν το upgrade touch που ψάχνετε! Ακόμα και η πιο minimal εμφάνιση -για παράδειγμα ένα tank top, ένα jean και τα αγαπημένα σας αθλητικά- μπορεί να γίνει αμέσως elevated χάρη στα αξεσουάρ. Καπέλα, γυαλιά και τσάντες που θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Τα basketball hats είναι ακόμα trending, κυρίως για την πόλη. Δειλά- δειλά θα αντικατασταθούν από τα ψάθινα καπέλα για την παραλία. Trending για φέτος είναι και ψάθινες τσάντες, τόσο για τις διακοπές, όσο και για το street style. Πάρα πολύ hot είναι τα μαντήλια, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ για μαλλιά και φυσικά τα 3D λουλούδια!

 

 

Αν είναι να επενδύσετε σε κάποιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε ή διαχρονικά μαύρα ή ένα έντονο χρώμα! Κι όμως ένα από τα summer accessories για φέτος είναι οι διάφανες κάλτσες! Φορέστε τες με sling backs, Mary janes, ακόμα και σανδάλια! Οι statement mini bags σε διάφορα σχήματα όπως καρδιές ή σταφύλια θα μας συντροφέψουν και το καλοκαίρι! Μην ξεχνάτε να προσθέσετε εντυπωσιακά κοσμήματα, ανάλογα το στυλ σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.