Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα stylish highlights από τον τελικό του Wimbledon!

Τα stylish highlights από τον τελικό του Wimbledon!

Wimbledon
Ο τελικός ανδρών του Wimbledon 2023 πραγματοποιήθηκε εχθές, με τον Carlos Alcaraz να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης. Ωστόσο, πριν από το τελικό παιχνίδι, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη βασιλική οικογένεια, μέσα στο Royal Box, αλλά και στους celebrities, οι οποίοι παρευρέθηκαν στις εξέδρες του The All England Lawn Tennis and Croquet Club για να απολαύσουν τον αγώνα.

 

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα stylish highlights από τον τελικό του Wimbledon.

 

Η πιο εντυπωσιακή όλων ήταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο φόρεμα Roland Mouret, προκειμένου να χαρίσει το τρόπαιο στον νικητή Carlos Alcatraz.

 

 

Η Ariana Grande εθεάθη στις εξέδρες της φετινής διοργάνωσης.με μία total γκρι εμφάνιση. Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα πλεκτό τοπ και μία μακριά φούστα από Ralph Lauren, ενώ συνδύασε το outfit της με στρόγγυλα γυαλιά ηλίου Tiffany & Co και ένα baseball cap Wimbledon.

 

 

Κοντά στην Ariana Grande βρισκόταν ο πρωταγωνιστής του Bridgerton, Jonathan Bailey, φορώντας ένα λινό outfit από Ralph Lauren.

 

https://www.instagram.com/p/CuxQEB_uJwl/?img_index=1

 

Η σχεδιάστρια μόδας Vera Wang έκανε την πιο minimal και κομψή black & white εμφάνιση.

 

 

Τα βλέμματα τράβηξαν και οι Idris και Sabrina Elba,.με τη Sabrina να έχει επιλέξει μία neutral εμφάνιση με pastel αξεσουάρ.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @verawang 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada