Home / Fashion  / Τα ruffle dresses επιστρέφουν δυναμικά!

Τα ruffle dresses επιστρέφουν δυναμικά!

ruffle dresses
Τα ruffle dresses επιστρέφουν δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας, προσδίδοντας την απόλυτη αύρα ρομαντισμού και κομψότητας στο στυλ μας.

 

Το εμβληματικό στυλ φορέματος με βολάν φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά το 2023. Ένα στυλ που άκμασε ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’90, με τις μεγαλύτερες stars του Hollywood να το επιλέγουν πιστά σε κάθε τους μεγάλη εμφάνιση. Σήμερα, τα ruffle dresses διεκδικούν και πάλι μία περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας, δίνοντας μία πιο ρομαντική αύρα στο στυλ μας.

 

Τα runways των οίκων μόδας απέδειξαν ότι η τάση επιστρέφει δυναμικά το 2023, με δημιουργίες που θυμίζουν… αραμύθι. Η αλήθεια είναι πως τα ruffle dresses, εκτός από το στοιχείο του ρομαντισμού, προσδίδουν μία διαφορετική αίσθηση στην εμφάνισή μας. Chic και elagance είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν σε ένα look με πρωταγωνιστή ένα φόρεμα με βολάν.

 

ruffle dresses

Victoria Beckham Ready To Wear Spring Summer 2023 Paris

 

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι αυτό το στυλ φορέματος έχει συνδεθεί με ρομαντικές και πιο girly εμφανίσεις, ιδιαίτερα σε date nights, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από items που ταιριάζουν σε ένα πιο sexy look. Το all time classic μαύρο έχει ταιριάξει άψογα με το στυλ του βολάν, προσδίδοντας στο φόρεμα το απαραίτητο sexiness που χρειαζόμαστε για ένα night out.

 

ruffle dresses

Victoria Beckham Ready To Wear Spring Summer 2023 Paris

 

Ανακαλύψτε 3+1 φορέματα και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας στυλ, για να υιοθετήσετε την απόλυτη τάση του 2023.

 

Ruffled minidress, Off-White 

 

Voluminous Ruffle-trimmed Dress, H&M

 

 

Ruffled Dress, Zimmermann 

 

Μακρύ φόρεμα με βολάν, Zara 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Cenit Nadir/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada