Home / Fashion  / Celebrity Style  / Τα looks που ξεχώρισαν στην Paris Haute Couture Week 2023

Τα looks που ξεχώρισαν στην Paris Haute Couture Week 2023

Paris Haute Couture Week 2023
Η Paris Haute Couture Week 2023 ήρθε στο τέλος της, χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο σημαντικές, αλλά και αμφιλεγόμενες στιγμές στον κόσμο της μόδας.

 

Τα εντυπωσιακά runways των μεγάλων οίκων στην Paris Haute Couture Week 2023 απέδειξαν, για ακόμα μία φορά, ότι η μόδα είναι και αυτή μία μορφή τέχνης, με μερικές από τις δημιουργίες τους να θυμίζουν ζωντανά εκθέματα. Mugler, Jean Paul Gaultier, Viktor and Rolf, Maison Margiela και Schiaparelli παρουσίασαν μερικά από τα φαντασμαγορικά shows,.που μετέτρεψαν την πόλη του φωτός στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας.

 

Ωστόσο, εκτός από τις haute couture δημιουργίες των οίκων, στην Paris Haute Couture Week 2023 τα βλέμματα τράβηξαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities. Φυσικά, το look που ξεχώρισε ήταν εκείνο της Kylie Jenner, στο show του οίκου Schiaparelli. Μία αμφιλεγόμενη εμφάνιση, που σίγουρα προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις.

 

 

Εκτός από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της για την Schiaparelli, η Kylie Jenner αποδείχθηκε να είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους καλεσμένους στα fashion shows του Παρισιού. Ένα look, που σίγουρα ξεχώρισε, ήταν εκείνο για την επίδειξη του οίκου Jean Paul Gaultier. Η Kylie Jenner επέλεξε ένα μοντέρνο,.αλλά και chic look, συνδυάζοντας τον iconic κορσέ του οίκου με μία στενή μαύρη φούστα,.δημιουργώντας, έτσι, μία hourglass φιγούρα.

 

 

Μία ακόμα ιδιαίτερη εμφάνιση, ήταν σίγουρα αυτή της Doja Cat, για τον οίκο Schiaparelli. Καλυμμένη με 30.000 κόκκινα κρύσταλλα, η καλλιτέχνις έκανε ένα look, που σίγουρα βρίσκεται στα top 10 looks της φετινής Paris Haute Couture Week.

 

Πέρα από τα look της Kylie Jenner και της Doja Cat, υπήρχαν και άλλοι celebrities που ξεχώρισαν στην Paris Haute Couture Week 2023. Ανακαλύψτε, παρακάτω, ποιες ήταν οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν!

 

Anne Hathaway στην επίδειξη του Valentino

 

 

Timothée Chalamet στο fashion show του Jean Paul Gaultier Ηaute Couture

 

 

Ashley Park και Leonie Hanne στο Front Row του Valentino

 

 

Carla Bruni και Roberta Armani στο fashion show του Giorgio Armani Privé 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Kylie Jenner/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada