Home / Fashion  / Τα key fashion items που αναδείχθηκαν στη Milan Fashion Week

Τα key fashion items που αναδείχθηκαν στη Milan Fashion Week

Milan Fashion Week
Οι fashion addicts κατέκλισαν τους δρόμους του Μιλάνου, παρουσιάζοντάς μας μερικά από τα πιο σύγχρονα looks. Ποια είναι τα trends που πρωταγωνιστούν στη Milan Fashion Week;

 

Τα runways της Diesel και της Fendi κήρυξαν την έναρξη της φετινής Milan Fashion Week,.τοποθετώντας τα jeans και το ανδρόγυνο look στα κορυφαία trends. Οι fashion addicts κατέκλυσαν τους δρόμους του Μιλάνου, δείχνοντάς μας εντυπωσιακά και ευφάνταστα outfits, με τα cargo pants,.τα leather jackets, τις καμπαρντίνες και τις σατινέ υφές να πρωταγωνιστούν σε κάθε εμφάνιση.

 

Ποια είναι, λοιπόν, τα key fashion items, που ανέδειξαν οι fashion addicts στη Milan Fashion Week; 

 

Οι διαχρονικές καμπαρντίνες φάνηκε να είναι το key item για πολλά street style outfits. Οι oversized γραμμές κυριαρχούν και σε αυτό το ανοιξιάτικο piece,.το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει κάθε on-the-go εμφάνιση σε ένα απόλυτα σύγχρονο look.

 

 

Το preppy style είχε την τιμητική του στη φετινή Milan Fashion Week,.με την Chiara Ferragni να το επιλέγει για το runway της Prada.

 

 

Οι σατινέ υφές φαίνεται να κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Σατέν bombers, φούστες, παντελόνια και κοστούμια προσδίδουν μία κομψή νότα σε κάθε outfit.

 

 

Τα vintage jeans βρίσκονται ψηλά στη λίστα των πιο σύγχρονων τάσεων, με τη Julia Fox να επιλέγει ένα χαμηλόμεσο τζιν,.για την εμφάνισή της στο fashion show της Diesel.

 

 

Τα Ovesized σακάκια, σε συνδυασμό με διάφανες φούστες και τολμηρά αξεσουάρ, μπορούν να δημιουργήσουν ένα επιβλητικό look, που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: @carodaul

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada