Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Τα highlights της επερχόμενης Stockholm Design Week 2023

Τα highlights της επερχόμενης Stockholm Design Week 2023

Stockholm Design Week
Η Stockholm Design Week 2023 ανοίγει τις πύλες της, από τις 6 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, με κορυφαία design brands να παρουσιάζουν τις πρωτοποριακές και καινοτόμες προτάσεις τους.

 

Η Stockholm Design Week επιστρέφει για μία καινοτόμα και δημιουργική εβδομάδα, από τις 6 έως και τις 12 Φεβρουαρίου. Με περισσότερα από 100 brands επίπλων, studio σχεδιασμού, καταστήματα, αλλά και μουσειακές εκθέσεις, η Εβδομάδα Σχεδιασμού της Στοκχόλμης προσελκύει ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων. Κορυφαία brands, όπως τα Artek, Frama, Carl Hansen και Kvadrat, καθώς και τα Gärsnäs, Moooi, Kvänum, Hay και Fogia,.θα παρουσιάσουν τις δικές τους σύγχρονες προτάσεις στον χώρο του design. Παράλληλα, πρόκειται να φιλοξενηθούν ανεξάρτητα studio σχεδιασμού, τα οποία θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό, όπως το Axel Wannberg,.το Note design studio, το Folkform και το Form us with Love.

 

Στόχος μας είναι να εντάξουμε ολόκληρη την πόλη στη νοοτροπία του design, τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους λάτρεις του σχεδιασμού”, αναφέρει η Hanna Nova Beatrice, Project Area Manager για την Εβδομάδα Σχεδίου της Στοκχόλμης και την Έκθεση Επίπλων Στοκχόλμης.

 

Τα highlights της Stockholm Design Week 2023

 

Persona

Το εστιατόριο Persona έχει προσκαλέσει τον σχεδιαστή Erik Bratsberg, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τον χώρο ως γκαλερί, για χειροποίητα κομμάτια και items μικρής κλίμακας.

 

 
The Studio at Gallery Sebastian Schildt

Η εταιρεία κατασκευαστής φωτιστικών, Atelje lyktan, επαναφέρει μερικά επιλεγμένα κλασικά έργα των 80s, εμπνευσμένα από τον Lars Bessfelt.

 

Stockholm Design Week

 

Gense

Το brand Gense παρουσιάzει την πρώτη του συλλογή αξεσουάρ. Με την Dorotea Line Extension by Monica Förster Design studio,.η Gense αποτυπώνει τη φροντίδα και τη δεξιοτεχνία της στα μεγαλύτερα αντικείμενα.

 

 
Misschiefs

Μία μέθοδος και μία πλατφόρμα για την ενδυνάμωση των γυναικών καλλιτεχνών έχει μετακομίσει σε μια νέα πολυεπίπεδη τοποθεσία, με ανοιχτά studio τέχνης, έναν εκθεσιακό χώρο και μία νέα γκαλερί. Στη Stockholm Design Week 2023 , θα παρουσιαστεί μία συλλεκτική έκθεση σχεδίου με τις Ellen Hedin,.Lotta Lampa, Linea Matei, Anna Gudmundsdottir και Josefin Eklund.

 

Stockholm Design Week

 
BUKOWSKI x TAF

Η BUKOWSKI συνεργάζεται με την TAF, παρουσιάζοντας την έκθεση Fundament, αφιερωμένη στη δυναμική των “άδειων” αντικειμένων.

Stockholm Design Week

 

Επίσημος συνεργάτης της Stockholm Design Week είναι η Nordiska Galleriet Group.

 

www.stockholmdesignweek.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada