Home / Fashion  / Τα floral prints είναι η επιτομή των spring outfits

Τα floral prints είναι η επιτομή των spring outfits

floral prints
Τα διαχρονικά floral prints πρωταγωνιστούν για ακόμα μία φορά στα looks της άνοιξης, προσδίδοντας χρώμα και ρομαντική ή edgy διάθεση στις εμφανίσεις μας.

 

Τα floral prints, η επιτομή των spring outfits, δίνουν χρώμα και φινέτσα σε κάθε εμφάνιση. Πλέον, οι σχεδιαστές δεν περιορίζονται στη δημιουργία ρομαντικών items, όταν χρησιμοποιούν floral υφάσματα. Οι σύγχρονες τάσεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι αυτά τα εμπριμέ prints μπορούν να λειτουργήσουν άρτια, δημιουργώντας τις πιο edgy εμφανίσεις. Όπως και οι σχεδιαστές, έτσι και εμείς, δε χρειάζεται να περιοριστούμε στη ρομαντική φύση των floral. Αντίθετα, μπορούμε να τολμήσουμε να φέρουμε μία διαφορετική αύρα στα outfits μας, προσθέτοντας ένα σύγχρονο twist στην εμφάνισή μας. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από το στιλ, την γκαρνταρόμπα και τη διάθεσή μας.

 

Ο πιο εύκολος τρόπος, για να ξεφύγουμε από τη βουκολική φύση των floral prints, είναι να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας σκούρες εμπριμέ αποχρώσεις. Αν, πάλι, θέλουμε να κάνουμε ένα ενδιαφέρον mix & match, καλό θα ήταν να διατηρήσουμε τα ζωηρά χρώματα, “παίζοντας” με τα αξεσουάρ. Μπότες, αρβυλάκια, “αυστηρά” σακάκια και χτενίσματα είναι μερικές από τις προσθήκες, που θα μεταμορφώσουν ένα κλασικό floral item.

 

Ανακάλυψε, παρακάτω, μερικά από τα πιο hot floral items και άντλησε έμπνευση για την επόμενή σου εμφάνιση.

Εμπριμέ φόρεμα με λουλούδια, Zara

floral prints

 

Ruffled crepe tote, Dries Van Noten

 

Oversized cropped jacket, Acne Studio

floral prints

 

Εμπριμέ γόβες με δέσιμο, Magda Butrym

floral prints

 

Πορτοκαλί κορδέλα με σχέδιο, Manolo

 

Floral wide leg pants, Versace

 

Κεντρική φωτογραφία: @mariabethany 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada