Home / Fashion  / Τα flip flop sandals είναι η μεγαλύτερη fashion εμμονή

Τα flip flop sandals είναι η μεγαλύτερη fashion εμμονή

flip flop sandals

Το πιο hot παπούτσι του καλοκαιριού ακούσει στο όνομα flip flop sandals. Εσείς ακόμα να υιοθετήσετε τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού;

 

Έκαναν την εμφάνιση του στα τέλη της φετινής άνοιξης, τα λατρέψαμε το καλοκαίρι και θα τα αναδείξουμε και στις αρχές του φθινοπώρου. Τα flip flop sandals αξίζουν επάξια μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας! Street stylers από όλον τον κόσμο τα τίμησαν και μας παρακίνησαν να τα υιοθετήσουμε. Το μαγικό με αυτό το υπόδημα είναι ότι είναι εξίσου υπέροχο είτε flat είτε ως high heel. Μπορείτε να τα φορέσετε στο γραφείο, σε μία καθημερινή σας βόλτα, στην παραλία ακόμα και σε ένα night out!

 

Φυσικά και τα flip flop sandals έχουν τις ρίζες τους στα 90s. Επάξιοι αντικαταστάτες των sneakers ξέρουν πώς να προσφέρουν άνεση και chicness. Πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των μεγάλων οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Μπορείτε να τα φορέσετε με οτιδήποτε επιθυμείτε από φορέματα, μέχρι biker shorts. Μη διστάσετε να τα επιλέξετε και τον Σεπτέμβριο με jeans, wide leg παντελόνια και maxi φούστες. Ευχόμαστε τα flip flop sandals να αποδειχθούν ως μία τάση που ήρθε για να μείνει!

 

Δείτε τα κομμάτια που σας προτείνουμε!

 

Alexander Wang

 

Stella McCartney

 

Jimmy Choo

 

Love Moschino

flip flop sandals

 

Giaborghini

 

Kenzo

flip flop sandals

Senso

Giaborghini

flip flop sandals

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.