Home / Fashion  / Τα fashion highlights της χρονιάς!

Τα fashion highlights της χρονιάς!

Ποια είναι τα δικά μας best of από τον κόσμο της μόδας; Ανακαλύψτε τα fashion highlights για τη χρονιά που αποχαιρετούμε!

 

Το 2022 μάς χάρισε υπέροχες στιγμές στον κόσμο της μόδας! Εντυπωσιακά fashion shows, αναβίωση παλιών trends από αγαπημένες δεκαετίες, δημιουργικές συνεργασίες και πρωτοποριακές καμπάνιες. Σημαντικά γεγονότα της χρονιάς αποτελούν και οι δυσάρεστες αποχωρήσεις των σχεδιαστών Alessandro Michele και Ricardo Tisci από τον οίκο Gucci και Burberry αντίστοιχα. Για μας, η πιο iconic στιγμή που βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή των fashion highlights είναι το fashion show του Coperni με τη Bella Hadid. Οι σχεδιαστές δημιούργησαν επί σκηνής ένα φόρεμα από λευκό spray.

 

Coperni

 

Η συνεργασία που ξεχωρίσαμε ήταν η Jacquemus X Nike, η οποία ένωσε τον aesthetic μινιμαλισμό με το athletic style.

 

Jacquemus X Nike

 

Το Barbiecore effect ήταν το μεγαλύτερο trend της χρονιάς, χάρη στον οίκο Valentino και τη Barbie ταινία της Margot Robbie.

Valentino

 

Ο οίκος Gucci μάς ενθουσίασε περισσότερο από όλους για τρεις λόγους. Το show με τους διδύμους, τις συνεργασίες με αθλητικά brand και τη συλλογή με τον Harry Styles.

Gucci

 

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons η Elsa Hosk ίδρυσε, επιτέλους, το δικό της brand!

Helsa

 

Η Rihanna επαναπροσδιόρισε φανταστικά το maternity style!

Instagram

 

Το tribute show της Off White στον αδικοχαμένο Virgil Abloh ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των fashion highlights.

Off-White

 

O Olivier Rousteing κατέκτησε την Paris Fashion Week. Κάλεσε τη Cher στο show του Balmain και δημιούργησε μία φανταστική συλλογή για τον Jean Paul Gautier.

Balmain

 

Οι καμπάνιες που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή του Versace με τη Gigi και τη Bella Hadid και η Icons των Skims με Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel.

Skims

Versace

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.