Home / Men  / Ο Harry Styles απελευθερώνεται στη νέα καμπάνια Gucci HA HA HA

Ο Harry Styles απελευθερώνεται στη νέα καμπάνια Gucci HA HA HA

Gucci Ha Ha Ha Harry Styles
Σε συνεργασία με τον καλό του φίλο Alessandro Michele, ο Harry Styles συνυπογράφει τη νέα συλλογή του οίκου Gucci HA HA HA.

 

Harry Styles και Alessandro Michele μοιράζονται μία σχέση φιλίας, που τους οδήγησε να.ενώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα, οι δυο τους παρουσιάζουν το νέο κεφάλαιο της συνεργασίας τους, μέσα.από την ολοκαίνουργια καμπάνια Gucci HA HA HA, που χαρακτηρίστηκε από τον οίκο ως “Liberated Vanity”.

 

Harry Styles Gucci HA HA HA

 

Γεννημένη από ένα κοινό όραμα φιλίας, πάθους και παιχνιδιού, η νέα καμπάνια Gucci HA HA HA.επιδιώκει να απαθανατίσει στιγμές ανθρώπινης επιθυμίας, όπως αυτές ερμηνεύονται από τον Styles. Ως φυσική εξέλιξη της συνεργασίας τους, η νέα καμπάνια βλέπει τον Styles να χαλαρώνει πραγματικά.και να “απελευθερώνει την εκφραστική του συναισθηματικότητα”, για να μας παρουσιάσει αυθεντικά τη συλλογή που συνυπογράφει με τον Creative Director της Gucci.

 

 

“Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους βλέπω αυτό το έργο να ζωντανεύει. Γνωρίζω τον Alessandro χρόνια τώρα και ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Πάντα εμπνέομαι βλέποντάς τον να δουλεύει, οπότε το να κάνω αυτήν τη συνεργασία με τον φίλο μου ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα”, δήλωσε ο Βρετανός super star.

 

 

Η collection αναδεικνύει σε ήρωά της την τσάντα Gucci Bamboo 1947,.δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αξεσουάρ και τα παλτό Prince of Wales και φέρνει στο προσκήνιο τα καρό κοστούμια, τα διακοσμημένα πολυεπίπεδα πλεκτά, τα παιχνιδιάρικα παπούτσια και τα striped jackets.

 

Μέσα από την ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά του Mark Borthwick,.η σειρά εικόνων δείχνει τον Harry να παρουσιάζει την “ντουλάπα των ονείρων” του. Μία γκαρνταρόμπα που ορίζεται από την ατομική εκφραστική συναισθηματικότητα.και την.εκκεντρική χρήση ρομαντικών τόνων, ιδιαίτερων prints και vintage λεπτομερειών.

 

  Harry Gucci HA HA HA 

 

Κι επειδή είμαι σίγουρη πως δε χορταίνεις να βλέπεις τον Harry μόνο σε φωτογραφίες, απόλαυσέ τον σε όλο του το μεγαλείο στο βίντεο της καμπάνιας παρακάτω!

 

 

www.gucci.com

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin