Home / Beauty  / Τα Euphoria inspired nails είναι το νέο hot trend

Τα Euphoria inspired nails είναι το νέο hot trend

Euphoria inspired

Αναρωτιέσαι τι νύχια είναι trend αυτήν τη σεζόν; Τα Euphoria inspired nails είναι μία τάση που πρέπει να δοκιμάσεις.

 

Η σειρά Euphoria είναι παντού. Έχει σπάσει πολλά ρεκόρ τηλεθέασης και το φαινόμενό της είναι ό,τι πιο hot αυτήν τη στιγμή. Οι πρωταγωνίστριες της πετυχημένης σειράς του HBO Max μάς εμπνέουν στιλιστικά και όχι μόνο. Οι εμφανίσεις τους, ειδικά της Alexa Demie, είναι από τις πιο stylish που έχουμε δει σε σειρά. Ωστόσο, υπέροχα και ιδιαίτερα είναι και τα beauty και nail looks. Μάλιστα, τα Euphoria inspired nails είναι το hot trend, που πρέπει να δοκιμάσεις, αυτήν την περίοδο.

 

 

Το Euphoria έχει καταφέρει να έχει άμεσο και ανεξίτηλο αντίκτυπο στην ομορφιά και τις τάσεις, μέσα από τα επεισόδια και τα posts της nail artist, Natalie Minerva. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του στυλ, το οποίο περιγράφεται μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας. Φωτεινά χρώματα, πετράδια και εμβληματικά σχέδια συνδυάστηκαν με ευφάνταστο τρόπο. Αποδεικνύει πως η τέχνη του μανικιούρ μπορεί να ολοκληρώσει και να απογειώσει το beauty look και συνεπώς όλο το outfit μας.

 

 

Σύμφωνα με τη nail artist, η επιλογή τους γίνεται με βάση τα trends της εποχής και την προσωπικότητα του χαρακτήρα. Είναι σημαντικό να είναι και σε αρμονία με το outfit. Για να δοκιμάσετε αυτό το trend αυτό, θα χρειαστεί να τολμήσετε, να πειραματιστείτε, να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια μεταξύ τους και να κάνετε over the top επιλογές. Prints, χρώματα, μεγάλο μέγεθος και λάμψη και θα αποκτήσετε Euphoria inspired nails!

 

 

 

 

Κεντρική photo: Euphoria/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.