Home / Good Life  / Art & Culture  / Τα comics κατακτούν την Αθήνα!

Τα comics κατακτούν την Αθήνα!

Comicdom Athens
Το Comicdom CON Athens 2021 επιστρέφει με την 15η, επετειακή διοργάνωσή του και προσκαλεί τους λάτρεις των comics σε ένα φανταστικό τριήμερο εκδηλώσεων.

 

Ένα ανεπανάληπτο τριήμερο γεμάτο comics, χρώμα και φαντασία μάς περιμένει από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στη 15η, επετειακή διοργάνωση του Comicdom CON Athens 2021. Οι χώροι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και η Πλατεία Κλαυθμώνος υποδέχονται τη μεγάλη γιορτή των comics, που επιφυλάσσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων!

 

comicdom poster

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καταστήματα comics και εκδοτικές comics θα εκθέσουν τα merchandise και φυσικά τις πολυαναμενόμενες νέες (αλλά και παλαιότερες) εκδόσεις τους. Βασίλης Λώλος, DaNi, Θανάσης Πετρόπουλος, Νίκος Παπαμιχαήλ, Πέτρος Μπάλτας, Σταύρος Κουτσιούκης είναι λίγοι μόνο από τους σχεδόν 100 δημιουργούς comics, που θα μας ταξιδέψουν στα πολύχρωμα σύμπαντά τους!

Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση θα φιλοξενηθούν οι διεθνείς εκθέσεις του Comicdom CON Athens, panels, workshops, προβολές και events, πάντα με την πληρότητα και τους υγειονομικούς κανόνες που ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες. Στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

 

comics Athens 2021

 

Let’s play with costumes

Highlight του τριημέρου είναι φυσικά το Comicdom Cosplay, ένα από τα πλέον αγαπημένα και δημοφιλή events του Φεστιβάλ! Οι κορυφαίοι cosplayers της Ελλάδας θα παρουσιάσουν τις εντυπωσιακές και ευφάνταστες στολές τους, μέσα από δυναμικά acts επί σκηνής. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αναδείξει τους μεγάλους νικητές, λαμβάνοντας υπ’ όψη την ακρίβεια της απεικόνισης, την κατασκευαστική επιτυχία και δυσκολία και τη σκηνική παρουσία! Το event θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 19:30-21:00. Δες εδώ πώς μπορείς να δηλώσεις κι εσύ συμμετοχή!

 

Comicdom Cosplay comics

 

Comicdom CON Athens 2021

www.comicdom-con.gr

Facebook: @Comicdom

Instagram: comicdom_con_athens

Ελληνικά Βραβεία Κόμικς

www.ebk.gr

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin