Home / Men  / Ο Louis Vuitton παρουσιάζει το πρώτο του smartwatch

Ο Louis Vuitton παρουσιάζει το πρώτο του smartwatch

Με όνομα Tambour Horizon Light Up ο Louis Vuitton καλωσορίζει το πρώτο του smartwatch.

 

O οίκος Louis Vuitton κάνει ένα βήμα παρακάτω στον κόσμο της τεχνολογίας. Δημιουργεί το πρώτο του smartwatch με όνομα Tambour Horizon Light Up. Συμβατό με iPhone, Android και smartphones HarmonyOS φέρνει το στυλ στα χέρια σας, διευκολύνει εκπληκτικά την καθημερινότητά σας και ταιριάζει με κάθε σας outfit.

 

 

Είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις “Polished Steel”, “Matte Black” και “Matte Brown”.Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, η οθόνη, κατασκευασμένη από κυρτό γυαλί ζαφείρι, είναι εξοπλισμένη με 24 φώτα LED, τα οποία είναι τοποθετημένα κάτω από το δαχτυλίδι Louis Vuitton Monogram. Φτάνοντας με ένα προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα, το ρολόι σάς επιτρέπει να ελέγχετε το ημερήσιο πρόγραμμα, τον αριθμό βημάτων και τον καρδιακό σας ρυθμό μέσω της καρτέλας My Day. Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τον καιρό και την ποιότητα του αέρα, καθώς και το δρομολόγιο του ταξιδιού σας χάρη στην ενότητα Το Ταξίδι μου.

 

www.louisvuitton.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.