Home / Men  / Τα adidas Superstar Concha sneakers έρχονται από το Μεξικό

Τα adidas Superstar Concha sneakers έρχονται από το Μεξικό

adidas Superstar Concha

Το adidas Superstar Concha sneaker αντλεί έμπνευση από το μία απίθανη πηγή, τη χαρακτηριστική γλυκιά γεύση ενός ψωμιού από το Μεξικό.

Η νέα collection του γνωστού αθλητικού brand μάς ταξιδεύει στο Μεξικό! Το adidas Superstar Concha sneaker αποτελεί την τελευταία κυκλοφορία της μάρκας, αντλώντας έμπνευση από το το γλυκό ψωμί του Μεξικού. Η διασταύρωση μόδας με φαγητό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά εντυπωσιάζει κάθε φορά. Το κλασικό Superstar ανανεώνεται και λαμβάνει τις ονειρεμένες αποχρώσεις βανίλιας, φράουλας και σοκολάτας. Ελκυστικές σαν γεύσεις, αλλά και σαν χρώματα.

Τα νέα adidas Superstar δε μιμούνται μόνο τα χρώματα του ψωμιού, αλλά και την υφή. Εμπνευσμένα από τη ζύμη, επιλέγουν και κατάλληλα υφάσματα. Fuzzy sherpa με διακριτικές μαρμάρινες υφές. Χρυσές πινελιές διακοσμούν το μπροστινό μέρος, στα δάχτυλα των ποδιών. Το Three Stripes σήμα διατηρείται, καθώς και το logo της Adidas στη γλώσσα. Τα Adidas Superstar Concha δε μιμούνται μόνο τα χρώματα του ψωμιού, αλλά και την υφή. Εμπνευσμένα από τη ζύμη, επιλέγουν και κατάλληλα υφάσματα. Fuzzy sherpa με διακριτικές μαρμάρινες υφές.

Η νέα κυκλοφορία από το αθλητικό brand θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου πρώτα στο Μεξικό και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο. Η νέα κυκλοφορία από το αθλητικό brand θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου πρώτα στο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.