Home / Cozyhome  / Architecture  / Τα νέα project της Lapitec πιο κομψά από ποτέ!

Τα νέα project της Lapitec πιο κομψά από ποτέ!

Lapitec
Η Lapitec, το ιταλικό brand κατασκευής μαρμάρου, αναλαμβάνει την αρχιτεκτονική επένδυση σε δύο ιδιαίτερα projects,.αναδεικνύοντας την κομψότητα των χώρων με μοναδικά και ιδιαίτερα υλικά. 

 

Το κορυφαίο brand κατασκευής μαρμάρου, Lapitec, συμμετέχει για ακόμα μία φορά σε κορυφαία έργα στον χώρο της αρχιτεκτονικής και του design. Η ιταλική εταιρεία κατασκευής μαρμάρου ανέκαθεν εξέφραζε με το έργο της την κομψότητα. Προσφέρει μία φυσική εναλλακτική στο μάρμαρο, ενώ, παράλληλα, είναι σε θέση να προσαρμόζεται τόσο στις μεταβαλλόμενες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, όσο και στις απαιτήσεις του interior design.

 

Lapitec for a swimming pool in dialogue with nature

Τα μεγάλα παράθυρα, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, χαρακτηρίζουν το περίβλημα αυτής της ιδιωτικής βίλας στην ύπαιθρο της επαρχίας Τρεβίζο,.σχεδιασμένα για να συνδυάζονται προσεκτικά με το περιβάλλον.

 

lapitec

 

Σύμφωνα με την ιδέα της αρχιτέκτονα Stefania Giacometti,.η ιδιωτική πισίνα ακολουθεί τη φιλοσοφία του αρχικού σχεδιασμού και διαθέτει μια δομή με μεγάλα τζάμια στις τρεις πλευρές, πλαισιωμένη από μία μεταλλική κατασκευή. Βασισμένος σε ουδέτερους τόνους,.ο χώρος διαθέτει ένα πάνελ τοίχου από ξύλο και πλάκες Lapitec μεγάλου μεγέθους για το κάτω μέρος της πισίνας,.καθώς και για τον πάγκο στον χώρο χαλάρωσης. 

 

 

Τα μπάνια και οι ντουζιέρες της κατοικίας συνεχίζουν τον διάλογο με το υλικό της πέτρας και διαθέτουν επένδυση και δίσκους ντους της Lapitec.

 

 
Lapitec for a passive house in the Canadian woods

Φωλιασμένο ανάμεσα σε σφενδάμους και έλατα στην καναδική επαρχία του Κεμπέκ,.το Atelier C είναι το σπίτι και το στούντιο ενός δημιουργικού ζευγαριού, που φιλοξενεί μία παραδοσιακή λειτουργικότητα διαβίωσης.

 

lapitec

 

Το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη του κτιρίου ήταν η επιθυμία των ιδιοκτητών να έχουν μια στέγη που θα καθόριζε έναν γραμμικό,.απλό όγκο, ένα ιδανικό μέρος της γύρω φύσης,.εντός της οποίας δεν υπήρχαν σαφείς διαχωρισμοί.

 

lapitec

 

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και έχει σχεδιαστεί ως ένα μεγάλο δωμάτιο,.όπου οι βασικές και ψηλές μονάδες είναι διατεταγμένες σε τρεις πλευρές. Παράλληλα, το κέντρο της κουζίνας είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία του φαγητού και τις ευχάριστες στιγμές. Τα μπροστινά πάνελ είναι κατασκευασμένα από σκούρο λακαρισμένο ξύλο,.ενώ το πάνω μέρος των διαφορετικών περιοχών είναι κατασκευασμένο από την Lapitec. 

 

www.lapitec.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada