Home / Fashion  / Τα μυστικά των Γαλλίδων για μία αβίαστα κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση

Τα μυστικά των Γαλλίδων για μία αβίαστα κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση

Γαλλίδων
It’s a French gir’s summer.

 

Stylish, κομψό, μα πάνω από όλα αβίαστο. Υπάρχει κάτι στο στυλ των Γαλλίδων που μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε τους εμφάνιση. Είτε εκείνη αποτελείτε από ένα κομψό λευκό φόρεμα και κλασσικά mules, είτε από ένα basic tank top, ένα blue jean και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, τα fashion looks των Γαλλίδων με κάποιον σχεδόν μαγικό τρόπο καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

 

 

 

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τα αγαπημένα μας French girlies πρωταγωνιστούν στιλιστικά κάθε σεζόν -χωρίς καμία εξαίρεση. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το στυλ των Γαλλίδων ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Και υπάρχει εξήγηση. Παραδοσιακά, οι καλοκαιρινές εμφανίσεις δεν χρειάζονται και πολύ styling και αυτό γιατί ένα μόνο φόρεμα αρκεί για ένα επιτυχημένο look. Εξάλλου, τι περισσότερο χρειαζόμαστε από ένα αέρινο φόρεμα, κομψά κοσμήματα και άνετα πέδιλα;

 

Πράγματι, ένας minimal και κομψός καμβάς είναι το μόνο που χρειαζόμαστε.για μία effortles chic εμφάνιση και αυτό ακριβώς αποδεικνύουν οι καλοκαιρινές εμφανίσεις των Γαλλίδων.

 

Προκειμένου να δημιουργήσουν τις αβίαστα κομψές εμφανίσεις τους, οι Γαλλίδες.ακολουθούν ορισμένους στιλιστικούς κανόνες, προσαρμόζοντάς τους επάνω στα αγαπημένα τους staple κομμάτια. Αποκωδικοποιώντας σιγά-σιγά τα looks τους, βλέπουμε ότι το στυλ των Γαλλίδων ακολουθεί -ως επί των πλείστων- μία neutral παλέτα, χωρίς φυσικά να χάνουν την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά με την ενσωμάτωση ενός έντονου χρώματος. Παράλληλα, πάντοτε φροντίζουν να χρησιμοποιούν all time classic prints, ανανεώνοντάς τα μέσω in fashion υφασμάτων και γραμμών. Φυσικά, για τις Γαλλίδες τα αξεσουάρ έχουν τον τελευταίο λόγο, αφού τα χρησιμοποιούν με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να απογειώσουν -χωρίς υπερβολές- τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

 

 

 

Παρακολουθώντας το στυλ των French girlies ανακάλυψα τα top 7 μυστικά τους, που εφαρμόζουν ξανά και ξανά για μία αβίαστα κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση!

 

Lingerie dresses

 

Άραγε, υπάρχει κάποιο φόρεμα που να είναι τόσο θηλυκό και, ταυτοχρόνως, κομψό όσο ένα lingerie. Για τις Γαλλίδες ένα lingerie φόρεμα μπορεί να φορεθεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας -αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Ένα κομψό ιβουάρ lingerie dress σε συνδυασμό με flats και έντονα αξεσουάρ συντελούν το ιδανικό everyday outfit.

 

 

Λευκό φόρεμα

 

Το λευκό φόρεμα αποτελεί πάντοτε ένα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας των Γαλλίδων, αφού δημιουργεί τις πιο κομψές εμφανίσεις και ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

 

Γαλλίδων

 

Puffy sleeves

 

Ένα κλασικό στυλ για τις Γαλλίδες. Ιδανικά για βραδινές εξόδους και κοινωνικές περιστάσεις, τα items με φουσκωτά μανίκια αποτελούν μία από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές των Γαλλίδων για το φετινό καλοκαίρι.

 

 

Polka dot

 

Το πουά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα prints των French Girlies, το οποίο δε διστάζουν να ανανεώνουν με τα αξεσουάρ που επιλέγουν, διατηρώντας τη διαχρονικότητά του με μία κόκκινη πινελιά -όπως ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν.

 

Γαλλίδων

 

Λευκό σύνολο με μαύρες λεπτομέρειες

 

Για τις Γαλλίδες το ασπρόμαυρο είναι πάντοτε in fashion. Ένα look βασισμένο σε ένα basic λευκό tank top σε συνδυασμό με ένα λευκό παντελόνι και μαύρα αξεσουάρ θα συγκαταλέγεται για πάντα στις must καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

 

 

Raffia bags και στο street style

 

Κάθε καλοκαίρι, οι Γαλλίδες επιστρέφουν στην all time classic αγαπημένη του raffia bag. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε outfit, από τις εμφανίσεις στο γραφείο, μέχρι τα χαλαρά urban looks.

 

 

Mesh ballet shoes

 

Δεν είναι νέο ότι οι μπαλαρίνες αποτελούν τα αγαπημένα παπούτσια των Γαλλίδων. Για φέτος το καλοκαίρι, οι κλασικές και σήμα κατατεθέν μπαλαρίνες τους αντικαταστάθηκαν από τα mesh shoes, προσδίδοντας μία σύγχρονη νότα στη διαχρονικότητα των ballet shoes.

 

Γαλλίδων

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @juliesfi/Instagram

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada