Home / Fashion  / Τα κασκόλ έγιναν το hero αξεσουάρ!

Τα κασκόλ έγιναν το hero αξεσουάρ!

Φέτος, ο κόσμος της μόδας έδειξε ιδιαίτερη αγάπη προς τα κασκόλ και τα ανέδειξε ως το πιο hot αξεσουάρ αυτής της σεζόν! Δείτε πώς να το αναδείξετε!

 

Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας είναι τα κασκόλ! Καπέλα, γάντια και κασκόλ- τα οποία συνήθως έρχονται σε συνδυασμό- είναι τα αξεσουάρ που μας κρατάνε ζεστές τις κρύες ημέρες του χρόνου. Φέτος, ο κόσμος της μόδας και οι αγαπημένες μας fashion experts έδειξαν περισσότερη αγάπη προς τα scarves, τα οποία κυκλοφόρησαν πιο oversized από ποτέ. Τα runways για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 23-24 ανέδειξαν τη δυναμική του συγκεκριμένου piece και το παρουσίασαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Οι σχεδιαστές δημιούργησαν cozy και elegant αξεσουάρ και τα συνδύασαν με όλα τα κομμάτια τους, μέσα από ευφάνταστους τρόπους.

 

Αυτό που λατρεύουμε περισσότερο σχετικά με τα κασκόλ είναι ότι μπορούν να γίνουν μέρος του πολυπόθητου layering. Η καταλληλότερη fashionable τεχνική για το κρύο έχει ως τελική πινελιά το κασκόλ! Προσθέστε στυλ και warm touches στο outfits, επιλέγοντας ένα υπέροχο κασκόλ! Φορέστε το με τον τρόπο που θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα και be in fashion!

 

Συγκεντρώσαμε μερικά κομμάτια- minimal ή με δημιουργικά prints- για να πάρετε το κατάλληλο inspo!

 

Acne Studios

Toteme

AMI Paris

Marine Serre

Aspinal

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.