Home / Fashion  / Η GOFAS Jewelry αποκαλύπτει τη νέα συλλογή CHARMS 2024

Η GOFAS Jewelry αποκαλύπτει τη νέα συλλογή CHARMS 2024

Η GOFAS Jewelry για μία ακόμη χρονιά δημιούργησε τα πιο ιδιαίτερα charms για το 2024, με μοναδικούς συμβολισμούς για την πιο τυχερή χρονιά μας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η GOFAS Jewelry έχει δημιουργήσει μια μοναδική συλλογή από charms για το νέο έτος. Με τη νέα συλλογή CHARMS 2024 μάς εύχεται  διαύγεια σκέψης, εσωτερική δύναμη και καλοτυχία!

 

O αριθμός 24 συμβολίζει την ισορροπία, την πνευματικότητα και τη σημασία του χρόνου στην ανθρώπινη εμπειρία. Είναι ο αριθμός που μας υπενθυμίζει τη συνέπεια και την ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

 

Πρόκειται για ιδιαίτερες δημιουργίες από ορείχαλκο επιπλατινωμένο, μαύρη ροδίωση, ή ροζ και κίτρινο χρύσωμα, οι οποίες έχουν ιδιαίτερους και γεμάτους νόημα συμβολισμούς, για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο.

 

Πάμε να δούμε μαζί τα σχέδια της φετινής συλλογής, που μας έχουν βάλει ήδη σε δίλημμα!

 

CHARMDiamond”

Ο διαρκής συμβολισμός του διαμαντιού από παρελθοντικούς πολιτισμούς ως τις σύγχρονες κοινωνίες, υπερβαίνει τις φυσικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ένα ισχυρό έμβλημα αγάπης, αγνότητας, δύναμης και πνευματικής φώτισης για όλον τον κόσμο.

 

Το συγκεκριμένο charm διατίθεται σε τέσσερις υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς, για να επιλέξετε τον δικό σας αγαπημένο.

 

 

 

 

CHARMBoomerang”

Tο μπούμερανγκ αποτελεί “ζωντανή ερμηνεία” της ανθεκτικότητας και της προσαρμοστικότητας. Η αξιοσημείωτη ικανότητα να επιστρέφει στην αρχική του θέση, υπογραμμίζει τη σημασία της ευελιξίας και την ικανότητα πλοήγησης στις προκλήσεις της ζωής.

 

Διατίθεται σε τρεις μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H νέα συλλογή CHARMS 2024 διατίθενται αποκλειστικά στις GOFAS Jewelry Boutiques και στο www.gofas.gr.

 

ATHENS – SYNTAGMA

 

 3 Stadiou Str,  T. +30 210 3317 540

 

THESSALONIKI 

 

9 Aristotelous Sq, T. +30 231 02 79703

 

ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT

 

 Intra Schengen – Area B, Spata, T. +30 210 3533 627

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath