Home / Good Life  / Art & Culture  / Τέχνη και μόδα σε ανοιχτό διάλογο!

Τέχνη και μόδα σε ανοιχτό διάλογο!

τέχνη και μόδα
Fashion και art lovers αυτές οι εκθέσεις είναι ιδανικές για εσάς! Τέχνη και μόδα συνομιλούν και δίνουν μία όμορφη πινελιά στα ταξίδια σας!

 

Η μόδα και η τέχνη συνυπάρχουν αρμονικά και πετυχημένα! Φανταστικές εκθέσεις μόδας σάς περιμενουν να τις ανακαλύψετε, όσο επισκέπτεστε μερικές από τις πιο πολιτισμικές χώρες. Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σαν Φρανσίσκο και Βοστόνη φιλοξενούν εκθέσεις αφιερωμένες στη μόδα και αποτελούν ιδανικό προορισμό για κάθε fashion lover. Νέα εκθέματα από Chanel, Louis Vuitton, Iris Van Herpen και άλλους σχεδιαστές θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το έργο των καλλιτεχνών. 

 

“Gabrielle Chanel: A fashion manifesto” στο The V&M Museum στο Λονδίνο.

Για πρώτη φορά η ιστορία του μεγάλου Γαλλικού οίκου ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μερικά από τα πιο εμβληματικά σχέδια της θρυλικής σχεδιάστριας θα φιλοξενηθούν σε έναν καλαίσθητο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο.

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2024

 

“Iris van Herpen: Sculpting the senses” στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι.

Το avant garde έργο της Ολλανδής σχεδιάστριας θα παρουσιαστεί όπως του αξίζει στην πρωτεύουσα της μόδας. Σύμφωνα με δήλωση του μουσείου, η έκθεση αμφισβητεί τη θέση του σώματος στο διάστημα, τη σχέση των ρούχων με το περιβάλλον, καθώς και το μέλλον σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.

Από τις 29 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και τον Απρίλιο του 2024

 

“Rebel: 30 years of fashion” στο The Design museum του Λονδίνου.

Ο σχεδιαστής Alexander McQueen χορηγεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για την ιστορία της Αγγλικής μόδας. 100 καινοτόμες εμφανίσεις που καθόρισαν την κουλτούρα, αλλά και τη μόδα, τόσο της Αγγλίας, όσο και του υπόλοιπου κόσμου.

Μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2024

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.