Home / Beauty  / Τέλεια φρύδια με αυτά τα βήματα

Τέλεια φρύδια με αυτά τα βήματα

τέλεια φρύδια

Αναρωτιέσαι πως θα αποκτήσεις τα πιο τέλεια φρύδια; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω και θα σε εκπλήξει με το πόσο εύκολη είναι!

 

Αυτήν τη σεζόν είναι η καλύτερη ευκαιρία να έχετε τέλεια φρύδια. Γιατί όμως; Φέτος μοντέλα, beauty experts και influencers καθόρισαν δύο τάσεις για τα φρύδια μας. Είσαι εξίσου στη μόδα τόσο τα λεπτά φρύδια όσο και τα πυκνά. Και οι δύο περιπτώσεις θεωρούνται trend, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς. Φυσικά, ό,τι σχήμα και να έχεις, πρέπει να του δώσεις ορισμένη προσοχή και φροντίδα για να είναι υπέροχο. Μην ξεχνάς ότι τα φρύδια ολοκληρώνουν μία εμφάνιση και τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας. Ποια είναι τα απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις;

 

https://www.instagram.com/p/CbeAhhQtcAW/

 

Ξεκινάμε με τον καθαρισμό. Πολλές φορές αμελούμε να καθαρίζουμε την περιοχή, τόσο από ρύπους όσο και από μακιγιάζ. Συμπεριλαμβάνουμε και τα φρύδια μας στη διαδικασία του διπλού καθαρισμού του προσώπου μας. Επίσης, όπως το δέρμα μας και τα μαλλιά μας, έτσι και τα φρύδια χρειάζονται ενυδάτωση. Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά έλαια, όπως το καστορέλαιο, που θα σου χαρίσουν υγιή, λαμπερά και τέλεια φρύδια.

 

 

Για το σωστό σχήμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο για να δεις τις αποστάσεις. Απομάκρυνε τις τρίχες είτε με κερί, είτε με κλωστή ή με τσιμπιδάκι. Με ένα μολύβι, στη σωστή απόχρωση, γέμισε τα φρύδια σου και απέκτησε το ιδανικό αποτέλεσμα. Για σταθερότητα και διάρκεια μπορείς να επιλέξεις ένα gel φρυδιών ή μία διάφανη μάσκαρα. Τέλος, για τα τέλεια φρύδια μην ξεχνάς να προσθέσεις concealer και highlighter! You are ready!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.