Home / Good Life  / Art & Culture  / Στον εκρηκτικό ρυθμό του Primer Music Festival 2023!

Στον εκρηκτικό ρυθμό του Primer Music Festival 2023!

Primer Music Festival 2023
Το Primer Music Festival 2023 έρχεται στην Πλατεία Νερού με ένα εκρηκτικό line-up και headliners τους David Guetta και Steve Angello!

 

Δύο μέρες γεμάτες μουσική, εκρηκτικό ρυθμό και ατελείωτο χορό! Μετά την επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού,.με δύο τεράστια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τον Tyga και τον Tiësto,.το Primer Music Festival 2023 υπόσχεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με τον πιο επικό τρόπο! Στην τέταρτη κατά σειρά διοργάνωσή του, το φεστιβάλ φιλοξενεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο,.ενώνοντας τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και.επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στην Ελλάδα.

 

Day 1 – Σάββατο 26 Αυγούστου

 

steve angello primer

 

Έχει συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, έχει καταρρίψει τα charts παγκοσμίως,.έχει μετρήσει δισεκατομμύρια streams και έχει καθιερωθεί ως μία.από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική. Ο λόγος για τον Steve Angello, τον Ελληνοσουηδό καλλιτέχνη, DJ-παραγωγό και συνιδρυτή των Swedish House Mafia, που θα είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival 2023. Το line-up του Σαββάτου 26 Αυγούστου συμπληρώνουν ο νεαρός Βέλγος DJ και παραγωγός Lost Frequencies, η Ουκρανή superstar DJ και παραγωγός Korolova και ο νεαρός DJ και παραγωγός Regard από το Κόσοβο.

 

Day 2 – Κυριακή 27 Αυγούστου

 

guetta primer

 

Με δύο βραβεία Grammy, τέσσερα DJ Awards και δύο MTV Europe Music Awards και το πιο πιστό κοινό στα Social Media, ο superstar DJ και παραγωγός David Guetta είναι o headliner του Primer Music Festival 2023! Και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις παγκόσμιες επιτυχίες του “Titanium”, “Hey Mama”, “Say my Name”, “I’m Good” και πολλές ακόμα. Την Πλατεία Νερού θα πλημμυρίσει με τους dance-house ήχους του και ο Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός James Hype. Το line up της Κυριακής συμπληρώνουν ο ανερχόμενος Αμερικανός DJ και παραγωγός Acraze και ο Άγγλος DJ & παραγωγός MistaJam.

 

Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ!

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.primermusicfestival.com

 

All photos: Courtesy of Primer Music Festival

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin