Home / Good Life  / Art & Culture  / Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για την Twiggy

Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για την Twiggy

Twiggy

Μέσα στην επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του iconic μοντέλου από τα 60s, της Twiggy!

 

Η Sadie Frost ετοιμάζει το νέο της ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και το θέμα θα είναι η ζωή ενός από τα πιο εμβληματικά supermodels όλων των εποχών! Η Twiggy στιγμάτισε τον κόσμο της μόδας και τη δεκαετία του 60 και αποτελεί ακόμα και τώρα μεγάλη έμπνευση στα 73 της χρόνια. Ήταν γνωστή για το ανδρόγυνο στυλ της, το υπερβολικό βλέμμα τις με τις τεράστιες βλεφαρίδες και τα κοντά μαλλιά της. Εκτός από το modeling είχε ασχοληθεί και με την υποκριτική. Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως The Boy Friend και έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες.

 

Η ταινία για την Twiggy βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην παραγωγή και το σενάριο επιμελείται η Terry Newman. Τα γυρίσματα γίνονται σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Στην ταινία θα εμφανιστεί και η ίδια η Twiggy, καθώς και ο σύζυγός της. Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους μέσα στο 2023 και έπειτα θα είναι διαθέσιμη σε online streaming υπηρεσία. Όσο αφορά στη σκηνοθέτη, Sadie Frost, είναι γνωστή κυρίως για το ντοκιμαντέρ με τη Mary Quant και για τα βραβεία που έχει αποσπάσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Σύντομα θα ανακοινωθούν και περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.