Home / Cozyhome  / Σε μέρη εξωτικά με τα Design Hotels!

Σε μέρη εξωτικά με τα Design Hotels!

Όπως κάθε καλοκαίρι, τα Design Hotels μάς ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά, με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά. 

Ξενοδοχεία στα πιο όμορφα εξωτικά μέρη σάς περιμένουν, για να βιώσετε μια ανεπανάληπτη, καλοκαιρινή εμπειρία διακοπών.

 

Mason, Pattaya Thailand

Aυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, στην ήσυχη ασιατική ακτή της Pattaya, είναι ένας φόρος τιμής στους ντόπιους κτίστες και χαράκτες πέτρας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο το εσωτερικό των δωματίων βασίζεται στη συγκεκριμένη τέχνη, με σκαλιστούς πέτρινους τοίχους και πέτρινα έπιπλα. Μεγάλοι όγκοι γρανιτών παίρνουν θέση σε κάθε γωνιά του Mason, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη διάδραση με το γύρω τοπίο.

 

 

El Vicenç de la Mar, Mallorca

Xτισμένο στη βορειότερη ακτή της ισπανικής Μαγιόρκα, το El Vicenç de la Mar συνδυάζει βουνό και θάλασσα, με μια θέα που σε παρασύρει στη μοναδική ομορφιά της. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου κυριαρχεί μια ιδιαίτερη ηρεμία, με το φυσικό φως να τρυπώνει από κάθε γωνιά. Καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και interior design, που ενισχύει την αίσθηση συνεχούς παρουσίας της φύσης, χαρακτηρίζουν το El Vicenç de la Mar. Τα αίθρια, οι ιδιωτικές πισίνες και τα ευρύχωρα μπαλκόνια αποτελούν αρμονική συνέχεια του του υπέροχου τοπίου.

 

 

Hotel Amapa, Mexico

To πολυτελές ξενοδοχείο ισορροπεί ανάμεσα στο bohemian και μοντέρνο ύφος, ακολουθώντας μια ήσυχη, γήινη παλέτα, με ενδιάμεσες παστέλ “εκρήξεις”. Patterns ψαροκόκαλου, φυσικά υλικά, χειροποίητα υφαντά, πλεκτά φωτιστικά, rattan έπιπλα και αιώρες από το Yukatan αντικρίζουν τη μοναδική θέα, μέσα από τα μεγάλα ανοίγματα των δωματίων.

 

 

Casa Malca, Τulum

Το Casa Malca είναι το “θαύμα” του μεξικάνικου Tulum. H Τέχνη ταξιδεύει πλάι στο κύμα, αφού όλο το ξενοδοχείο είναι ένας φόρος τιμής σε σπουδαίους καλλιτέχνες. Αυτό θα περίμενε, φυσικά, κανείς από έναν ξενοδόχο-θαμώνα στα πιο δημοφιλή μουσεία και γκαλερί του κόσμου (Brooklyn Museum NY, Beyler Foundation Basel, Musee d’Art Moderne de la Ville de Paris). Έντονα χρώματα, φυσικά υλικά, έργα τέχνης και πολυτελή amenities συνθέτουν την ταυτότητα του μοναδικού Casa Malca.

 

www.designhotels.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath