Home / Men  / Πώς θα πετύχετε το πιο stylish total white σύνολο;

Πώς θα πετύχετε το πιο stylish total white σύνολο;

total white
Το λευκό είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές χρωμάτων, αλλά και συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι. Πριν εξορμήσετε, λοιπόν, για τις πρώτες σας βουτιές, επισκεφτείτε το Mediterranean Cosmos και δημιουργήσετε το δικό σας total white σύνολο!

 

Ένα total white look αποτελεί μία από τις πιο κομψές.επιλογές για τις αντρικές εμφανίσεις του καλοκαιριού. Για να σας βοηθήσουμε να συνθέσετε υπέροχα ολόλευκα σύνολα, για κάθε περίσταση, επισκεφτήκαμε τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos και συγκεντρώσαμε τα fashion items που θα χρειαστείτε.

 

Καλοκαίρι = Λινά πουκάμισα

Ένα λινό πουκάμισο αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για μία total white εμφάνιση, αφού μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ένα λινό ή βαμβακερό παντελόνι, όσο και με ένα τζιν. Για τις preppy εμφανίσεις σας, επιλέξτε ένα slim fit πουκάμισο, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Oxford Company, και για τις casual στιγμές σας, ένα λινό πουκάμισο σε άνετη γραμμή, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα.Manetti.

 

 total white

Λινό πουκάμισο με γιακά, Oxford Company

Λινό πουκάμισο, Manetti

 

White polo t-shirts

Άλλο ένα key item της καλοκαιρινής αντρικής γκαρνταρόμπας είναι το polo t-shirt. Δημιουργήστε ένα navy-inspired total white σύνολο, συνδυάζοντας μία λευκή polo μπλούζα και μία λευκή βερμούδα, από το κατάστημα Nautica. Ολοκληρώστε το sporty chic look με τα λευκά Air Max Plus Utility της Nike, που θα σας χαρίσουν άνεση σε κάθε βήμα!

 

 total white

Ανδρική πόλο μπλούζα και βερμούδα, Nautica

Ανδρικά παπούτσια Air Max Plus Utility, Nike

 

Βέβαια, οι polo μπλούζες μπορούν να φορεθούν και στις βραδινές σας εξόδους..Στο κατάστημα Portobello’s θα βρείτε μία αέρινη λευκή polo μπλούζα και ένα ζευγάρι λευκών chunky sneakers, για να δημιουργήσετε την ιδανική night-out total white εμφάνιση!

 

Λευκή polo μπλούζα και λευκά sneakers, Portobello’s

 

Get island ready

Αν ήδη προγραμματίζετε τις διακοπές σας σε κάποιο νησί, τότε ένα total white σύνολο από παντελόνι και πουκάμισο σε γκοφρέ ύφασμα δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας. Θα το βρείτε στο κατάστημα Aristoteli Bitsiani.

 

 total white

Γκοφρέ πουκάμισο και παντελόνι, Aristoteli Bitsiani

 

Εξίσου όμορφη επιλογή για τις βόλτες σας στα νησιά είναι το ανδρικό πουκάμισο με κεντημένες λεπτομέρειες που εντοπίσαμε στο Zero Gravity, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με τα casual sneakers Speed LS Canvas, από το κατάστημα Vans.

 

Ανδρικό πουκάμισο με λεπτομέρειες, Zero Gravity

Ανδρικά sneakers Speed LS Canvas,Vans

 

Επισκεφθείτε και εσείς τo Mediterranean Cosmos και δημιουργήστε μοναδικές total white καλοκαιρινές εμφανίσεις!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada