Home / Good Life  / Art & Culture  / Πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του The Witcher

Πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του The Witcher

τρίτη σεζόν

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix, The Witcher.

 

Όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι οι fans για τα καινούργια επεισόδια της πετυχημένης σειράς, τόσο απογοητευμένοι είναι με την αποχώρηση του πρωταγωνιστή. Χθες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix, The Witcher, η οποία, όμως, θα είναι και η τελευταία του Henry Cavill. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη σειρά και θα δώσει τη θέση του στον Liam.Hemsworth, στον οποίο έχει εμπιστοσύνη, όπως και δήλωσε. Η τελευταία του σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και στις 27 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η σειρά. Οι αρνητικές αντιδράσεις των fans είναι πάρα πολλές και μένει να δούμε το πώς θα επηρεάσει το μέλλον της σειράς.

 

 

Ποια είναι η επίσημη σύνοψη για την πλοκή των νέων επεισοδίων; Στην τρίτη σεζόν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την.Ciri και να προσπαθήσει να προστατεύσει την οικογένειά του, η οποία ενώθηκε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν ότι θα την καταστρέψουν. Την ίδια στιγμή μονάρχες, τέρατα και μάγοι της Ηπείρου αγωνίζονται για να αιχμαλωτίσουν την Ciri. Η ίδια, έχοντας αποκτήσεις γνώσεις μαγείας από τη Yennefer, οδηγεί την οικογένεια στο δάσος της Atetuza. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι πρόκειται να βρεθούν σε ένα σκοτεινό πεδίο μάχης.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.