Home / Good Life  / Πού θα κάνεις ρεβεγιόν;

Πού θα κάνεις ρεβεγιόν;

reveillon
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει, μαζί με την αναζήτηση του ιδανικού προορισμού για ρεβεγιόν.

 

Αν για σένα οι γιορτές είναι συνώνυμες με τις γευστικές συγκινήσεις, τις ζωντανές μελωδίες και τον χορό, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις τη θέση σου σε ένα από τα υπέροχα ρεβεγιόν, που ετοιμάζουν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας!

 

Makedonia Palace

 

makedonia palace

 

Οι γιορτινές μέρες στο ονειρικά στολισμένο Makedonia Palace πλημμυρίζουν με αρώματα, γεύσεις και μελωδίες. Στο πολυβραβευμένο Salonica Restaurant, οι gourmet δημιουργίες του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου “συναγωνίζονται” με την υπέροχη θέα του Θερμαϊκού και της πόλης, που ανοίγεται ανεμπόδιστα μπροστά σου!

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ο ταλαντούχος chef έχει ετοιμάσει ένα gourmet μενού με άρωμα Ελλάδας. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, σε καλωσορίζει ένας πλούσιος εορταστικός μεσημεριανός μπουφές, που υπόσχεται να σε συναρπάσει. Όσο για την πιο λαμπερή νύχτα της χρονιάς; Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ο πλούσιος εορταστικός μπουφές και η φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου εξασφαλίζουν ότι το 2022 θα μπει με την πολυτέλεια και τη χαρά που του αρμόζει.

Οι γιορτινές εκδηλώσεις στο Makedonia Palace ολοκληρώνονται την πρώτη μέρα του νέου έτους με εκλεκτές γεύσεις, σε ένα μεσημεριανό μπουφέ, που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους.

Φυσικά, μην ξεχνάς πως μπορείς να φέρεις τη νοστιμιά του Makedonia Palace και στο σπίτι σου! Χάρη στο Εορταστικό Take Away Μενού, μπορείς να απολαύσεις την πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα και τις χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές του αγαπημένου σου ξενοδοχείου στην άνεση του σπιτιού σου. Αρκεί να κάνεις την παραγγελία σου!

Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, T. 231 089 7197

 

Hyatt Regency Thessaloniki

 

hyatt revegion

 

Με τις δημιουργικές πινελιές των chefs Απόστολου Αλτάνη και Αλέξανδρου Αλεξίου, τα εορταστικά μενού του Ambrosia Restaurant είναι σίγουρο ότι θα σε συγκινήσουν. Την παραμονή των Χριστουγέννων το Hyatt Regency Thessaloniki σε υποδέχεται με ένα five-course set menu και ζωντανή μουσική. Ανήμερα τα Χριστούγεννα στήνεται ένα χορταστικό Christmas brunch με κλασικές γιορτινές γεύσεις και live μελωδίες. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς γιορτάζεται με ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού 6 πιάτων, ενώ το New Year’s Brunch θα δώσει ξεχωριστή γεύση στην πρώτη μέρα του 2022! Δες αναλυτικά τα υπέροχα μενού εδώ.

13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας, Θεσσαλονίκη, Τ. 231 040 1234

 

Onoma Hotel

 

Onoma Hotel revegion

 

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ONOMA Hotel, σε καλωσορίζει σε δύο ONOMAgic Galas! Grand Buffet dinners και live party με την μπάντα MY EXCUSE υπόσχονται πως τα ρεβεγιόν σου θα είναι γεμάτα ενέργεια, καλή διάθεση και διασκέδαση!

Μοναστηρίου 24, Θεσσαλονίκη, Τ. 231 442 3300

 

NJV Athens Plaza

 

njv athens plaza reveillon

 

Το NJV Athens Plaza σε προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Το ξενοδοχείο έχει οργανώσει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλούσιους μπουφέδες, στις αίθουσες δεξιώσεών του. Τα εκλεπτυσμένα εδέσματα, η ζωντανή μουσική και τα γλυκά του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα είναι καλοί λόγοι για να επιλέξεις να κάνεις εδώ τα ρεβεγιόν σου. Παρακάτω, δες αναλυτικά τα υπέροχα εορταστικά μενού.

Παραμονή Χριστουγέννων

Ανήμερα Χριστούγεννα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, T. 210 335 2400

 

St. George Lycabettus

 

st george lycabettus reveillon

 

Το Le Grand Βalcon του St. George Lycabettus γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις ημέρες και νύχτες των γιορτών.

Την παραμονή Χριστουγέννων το ξενοδοχείο σε προσκαλεί σε ένα Red Christmas Dinner, “σερβίροντας” εκπληκτική θέα της Ακρόπολης, dj set, ζωντανή μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις!

Τα Χριστούγεννα, το Festive Family Brunch Buffet περιμένει εσένα και την οικογένειά σου. Εκτός από τον πλούσιο μπουφέ, το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει και υπέροχες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τους μικρούς του επισκέπτες.

Το 2021 κλείνει με τον πιο fun τρόπο με το New Years Glam Golden Dinner. Το απολαυστικό μενού 7 πιάτων, το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, η live μουσική και ο χορός εγγυώνται πως θα υποδεχθείς με κέφι το 2022!

Με το ξημέρωμα της πρώτης μέρας του νέου έτους, θα απολαύσεις το Early Recovery Breakfast, με φόντο την Αθήνα. Από τη 13:00 έως τις 17:00, ο Festive Brunch Buffet θα σημάνει το πιο νόστιμο ξεκίνημα του 2022.

Οδός Κλεομένους 2, Αθήνα, T. 210 7416 000

 

Grande Bretagne

 

grande bretagne roof

 

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε προσκαλεί σε ένα αξεπέραστο ταξίδι, μέσα από μοναδικές γεύσεις. Απόλαυσε τη θέα της στολισμένης πρωτεύουσας από το εστιατόριο GB Roof Garden, απολαμβάνοντας τα 6-course gourmet menus των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τη ζωντανή μουσική. Αν προτιμάς, χαλάρωσε με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο Winter Garden υπό τους ήχους της live jazz ή του σαξοφώνου. Οι γιορτινοί μπουφέδες ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, συνοδεία εορταστικής μουσικής, θα σε ενθουσιάσουν. Δες αναλυτικά το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα του ξενοδοχείου εδώ.

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, T. 210 333 0000

 

The Margi Hotel

 

 

Φέτος, τα Χριστούγεννα στο The Margi είναι μαγικά! Το Christmas Eve Gala Dinner πέντε πιάτων στις 24/12, ο χριστουγεννιάτικος μπουφές ανήμερα τα Χριστούγεννα και το brunch buffet στις 26/12 δίνουν ξεχωριστή γεύση και άρωμα στο γιορτινό τριήμερο. Όσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Το λαχταριστό New Year’s Eve Gala menu και το απολαυστικό Celebration Dinner, υπόσχονται πως θα απολαύσεις τον ερχομό του 2022 σε μια νύχτα γεμάτη λάμψη και γευστικές συγκινήσεις! Και μην ξεχάσεις τον πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, για να δημιουργήσεις την πιο νόστιμη, πρώτη ανάμνηση του νέου έτους! Δες τα πλήρη γιορτινά μενού εδώ.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τ. 210 892 9000

 

Enjoy!

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin