Home / Fashion  / Πουκάμισα: Urban τρόποι να τα φορέσετε

Πουκάμισα: Urban τρόποι να τα φορέσετε

πουκάμισα

Ένα από τα πιο δύσκολα, αλλά και πιο ενδιαφέροντα στυλιστικά tasks, είναι το πώς θα ανανεώσουμε ένα basic κομμάτι. Σήμερα, σου δείχνουμε fresh τρόπους για να φορέσεις τα πουκάμισα!

 

Κάποια κομμάτια θα είναι πάντα διαχρονικά και πάντα θα βρίσκονται στην ντουλάπα μας. Το γεγονός αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να γίνουν βαρετά και να δυσκολευόμαστε, εν τέλει, να τα συνδυάσουμε. Να μας φαίνονται αδιάφορα και να μη θέλουμε να τα ανανεώσουμε ή να μην βρίσκουμε νέους τρόπους. Ωστόσο, οι fashion influencers και οι μεγάλοι οίκοι είναι εδώ για εμάς. Το street style μάς δίνει την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Μας δείχνει τρόπους που δεν γνωρίζαμε πριν και ιδέες που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να ξεχωρίσουμε. Τα πουκάμισα αποτελούν μία επιλογή που μπορούμε να ανανεώσουμε!

 

 

Σιγά-σιγά θα αποτελεί από τις καλύτερες ανοιξιάτικες επιλογές μας, οπότε αξίζει την προσοχή μας. Ένα λευκό πουκάμισο είναι πάντα must, αλλά σίγουρα, φέτος, το χρώμα κυριαρχεί. Πώς μπορούμε να το φορέσουμε με έναν πιο urban χαρακτήρα; Mini skirts, flared pants, biker shorts, cargo pants και all time favorite jeans είναι ιδανικοί σύμμαχοι για κάθε πουκάμισο. Φορέστε τα πουκάμισά σας ανοιχτά με ένα bralette από μέσα. Βάλτε το πάνω από ένα φόρεμα ή από μέσα. Δέστε το στη μέση με ένα ζιβάγκο από μέσα. Συνδυάστε το με ευφάνταστα prints. Επιλέξτε ένα παντελόνι σε ίδιο χρώμα για μονόχρωμο look ή επιστρατεύστε το color blocking. Ή επιλέξτε ένα skirt dress μαζί με πολύ ψηλές μπότες.

Όποιο τρόπο κι αν προτιμήσετε, για να τα συνδυάσετε, τα πουκάμισα θα είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για stylish εμφανίσεις!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.