Home / Fashion  / Ποιο χρώμα είναι το next big thing;

Ποιο χρώμα είναι το next big thing;

Το moody πράσινο είναι το νέο big thing στον κόσμο της μόδας. Αυτό που θα μας κάνει να εγκαταλείψουμε το κόκκινο ή το γκρι.

 

Gucci

 

Διανύουμε έναν εκπληκτικό fashion month! Μέχρι στιγμής οι οίκοι Gucci, Saint Laurent, Chloé και Schiaparelli έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Βλέποντας όσα ανεβαίνουν από fashion influencers μέσα από το Instagram και το TikTok, θα λέγαμε ότι πιο trending και viral είναι η συλλογή του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci. Βέβαια τα fashion shows δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους, αλλά κάποια από τα trends ξέρουμε ήδη ότι θα κυριαρχήσουν. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής- και όχι μόνο- ύμνησε τα χρώματα που φορούμε πολύ αυτό το διάστημα και τα συνδύασε με αυτό που είναι το next big thing στον κόσμο της μόδας.

 

Chloé

Bottega Veneta

 

Όσο και αν λατρεύτηκε το μπορντό ή το γκρι, ήρθε η στιγμή για το moody πράσινο να κυριαρχήσει. Αυτή η βαθιά απόχρωση του πράσινου πρόκειται να είναι παντού την επόμενη σεζόν. Prada, Bottega Veneta και Fendi το επέλεξαν και μας έδειξαν τους τρόπους για να το φορέσουμε. Κάποιοι experts θεώρησαν αναμενόμενη την εμφάνιση, αλλά και την κυριαρχία του. Συμβολίζει μία ασφάλεια, μία ηρεμία και μία επιστροφή στη φύση. Πράγματα που αναζητούμε με όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας.

Saint Laurent

 

Ένα παλτό, ένα πουλόβερ, ένα ζευγάρι παπούτσια και μία it bag θεωρούνται οι καλύτεροι τρόποι για να το υιοθετήσετε ακόμα και τώρα. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε το moody πράσινο είναι το πόσο όμορφα δένει και με τα γήινα χρώματα, αλλά και με τα πιο έντονα. Δημιουργεί πάντα ένα άκρως aesthetic αποτέλεσμα.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: juliesfi/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.