Home / Fashion  / Celebrity Style  / Ποιες είναι οι 10 top influencers;

Ποιες είναι οι 10 top influencers;

influencers

Η διαδικτυακή πλατφόρμα μέτρησης digital δεδομένων, Launch metrics, ανέδειξε τις 10 top influencers ! Ποιες βρέθηκαν στη λίστα;

 

Ο κόσμος της μόδας άλλαξε ριζικά με την εμφάνιση του Instagram. Οι fashion Instagrammers απέκτησαν τρομερή δυναμική και έγιναν σημαντικός κρίκος στην πορεία ενός fashion brand, αλλά και στην πορεία της αγοράς γενικότερα. Κάθε οίκος έχει τις δικές του brand ambassadors. Τα γνωστά fashion girls του Instagram βασιλεύουν στο street style, καθορίζουν και απορρίπτουν τάσεις και βρίσκονται στο front row των μεγαλύτερων fashion shows. Φέτος, οι δύο fashion months που έγιναν, ανέδειξαν τη δύναμή των influencers!

 

Μία μεγάλη διαδικτυακή ομάδα μέτρησης digital δεδομένων αποφάσισε να πραγματοποιήσει ενδιαφέρουσες έρευνες όσον αφορά στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Ένα από αυτά τα projects ανέδειξε τις 10 top influencers! Ποιες είναι αυτές που κατάφεραν να μπουν στη λίστα; Το σίγουρο είναι ότι και οι δέκα έχουν εκπληκτική αισθητική, εντυπωσιακό στυλ και αποτελούν την καλύτερη fashion inspiration! Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας της Launch Metrics, ξεκινώντας με την νούμερο ένα influencer, μαζί με ένα αντιπροσωπευτικό Insta post από την καθεμία!

 
Ποια από τις 10 top influencers θα γίνει η νέα σας fashion buddy;

 

Leoni Hanne

 

Chiara Ferragni

 

Negin Mirsalehi

 

Thassia Naves

 

Maria Luiza Borges

 

Karen Wazen Balhazi

 

Silvia Bussade Braz

 

Molly Chiang

 

Lena Mahfouf

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.