Home / Men  / Πετυχημένο BBQ: 9+1 gadgets που είναι must

Πετυχημένο BBQ: 9+1 gadgets που είναι must

Το πιο πετυχημένο BBQ χρειάζεται και τα κατάλληλα gadgets. Bρείτε όλα τα εργαλεία, που θα σας λύσουν τα χέρια -και θα μιλήσουν στην καρδιά κάθε ψήστη- στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos!

 

Πλέον, τα σαββατοκύριακά μας γίνονται καλύτερα, χάρη στον επίσημο ερχομό της Άνοιξης! Οι ζεστές θερμοκρασίες είναι εδώ και, χάρη σε αυτές, ανοίγει η όρεξή μας για εξωτερικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Μία από τις εγγυημένα πιο διασκεδαστικές είναι το barbeque! Οργανώστε ένα πετυχημένο BBQ στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την αυλή σας και περάστε υπέροχες στιγμές με οικογένεια και φίλους. Φαγητό, ποτό και αγαπημένοι άνθρωποι είναι ό,τι χρειάζεστε! Ωστόσο, μερικά gadgets είναι και αυτά must, για να είστε κατάλληλα οργανωμένοι και να απολαύσετε τη διαδικασία χωρίς καμία έγνοια! Ψησταριές, είδη σεβριρίσματος, εργαλεία, ακόμα και ηχεία, θα μετατρέψουν το σαββατοκύριακό σας σε μία φανταστική barbeque εμπειρία! 

 

Στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα βρείτε όλα τα απαραίτητα gadgets και εργαλεία για το πιο πετυχημένο BBQ! Ανακαλύψτε τη λίστα παρακάτω!

 

Ηλεκτρική ψηστιέρα με αντικολλητική πλάκα grill & βάση στήριξης, Cook-Shop.

 

 

Μικρή επιφάνεια κοπής, H&M Home.

 

Γάντια Κουζίνας, Nef-Nef.

Ποδιά Κουζίνας, Zara Home.

 

Σετ εργαλείων barbeque, Octopus.

Σχάρα ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι, Public.

Ηχείο Bluetooth για την αγαπημένη σας μουσική. The Mr. Gadget.

 

Γκριλιέρα WMF, Παρουσίαση.

 

Πιάτο σερβιρίσματος από σχιστόλιθο ιδανικό για ένα πετυχημένο BBQ, Flying Tiger.

Ανοιχτήρι για μπουκάλια κρασιού, Tricks and Treats.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.