Home / Family  / Η Discover Dogs έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Η Discover Dogs έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους και τους κηδεμόνες τους, η Discover Dogs, έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο!

 

Η Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές αφιερωμένες στους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας! Έρχεται η Discover Dogs, αφιερωμένη στους σκύλους, τους κηδεμόνες τους, αλλά και σε κάθε φίλο τους! Στις 9 και 10 Απριλίου προγραμματίστηκε η επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ ΗELEXPO, τόσο στον εσωτερικό χώρο, όσο και στον εξωτερικό-υπαίθριο. Με ελεύθερη είσοδο, προσκαλούνται οι κηδεμόνες και φίλοι του σκύλου να επισκεφτούν την έκθεση και να γνωρίσουν όσο γίνεται καλύτερα τον τετράποδο πιστό τους φίλο.

 

 

Η πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, Discover Dogs 2022 θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του γεγονός. Θα έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου. Θέματα κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων θα εξεταστούν, μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης με διαθεματική και διεπιστημονική διάσταση.

 

 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Discover Dogs, θα πραγματοποιείται κτηνιατρικός έλεγχος και έλεγχος συμπεριφοράς. Στο αμφιθέατρο θα διεξαχθούν ομιλίες από ειδικούς. Καταξιωμένοι επαγγελματίες θα μεταδώσουν γνώσεις, ενώ στον κεντρικό στίβο θα υπάρχουν παιχνίδια αλληλεπίδρασης. Στο σημείο μπροστά από το Περίπτερο 16, στον εξωτερικό χώρο, θα διεξαχθεί η Διπλή έκθεση Μορφολογίας Σκύλων από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, θα βρείτε φιλοζωικά σωματεία για υιοθεσίες, δράσεις για παιδιά και εμπορικά περίπτερα.

 

 

Μία εκδήλωση, που δεν πρέπει να χάσετε. Αξίζει να προσφέρετε σε εσάς και τον σκύλο σας την εμπειρία της Discover Dogs!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.discoverdogs.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.