Home / Beauty  / Περλέ ή metallic μανικιούρ;

Περλέ ή metallic μανικιούρ;

περλέ

Mani Thursday! Δύο από τα κορυφαία nail trends σε καλοκαιρινή μάχη! Ποιο θα επιλέξεις, περλέ ή metallic μανικιούρ;

 

Περλέ ή metallic; Κομψό ή glam; Δύο υπέροχα nail trends που έχουν αγαπηθεί πολύ φέτος. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαλέξουμε ποιο από τα δύο θα είναι το επόμενο μανικιούρ μας. Εμείς σας προτείνουμε να κάνετε και τα δύο μέσα στο καλοκαίρι, είτε με μία neutral απόχρωση, είτε με μία πιο bold. Το στοιχείο που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι μπορούν να σταθούν και σε quiet luxury εμφανίσεις, αλλά και σε πιο fun and cool looks. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στις δύο τάσεις, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για κάθε γούστο. Ανάλογα με τη διάθεση και το καλοκαιρινό σας στυλ επιλέξτε ανάμεσα σε περλέ ή metallic μανικιούρ.

 

Οι metallic αποχρώσεις έχουν αυτήν τη χαρακτηριστική γυαλάδα και προσφέρουν glam and rock vibes. Δείτε τέσσερα top σχέδια για να εμπνευστείτε: Δείτε τέσσερα top σχέδια για να εμπνευστείτε:

 

 

 

 

 

Τα περλέ νύχια έχουν μία ιριδίζουσα λάμψη, ένα γοητευτικό φινίρισμα που αντανακλά το χρώμα της πέρλας. Δείτε τέσσερα top σχέδια για να εμπνευστείτε: Δείτε τέσσερα top σχέδια για να εμπνευστείτε:

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία heluviee/ Instagram Κεντρική φωτογραφία heluviee/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.