Home / Beauty  / Πεντικιούρ: Χρώμα στα άκρα!

Πεντικιούρ: Χρώμα στα άκρα!

Πεντικιούρ

Το καλοκαίρι επιβάλλει το πιο ωραίο πεντικιούρ! Ποια είναι, όμως, τα πιο hot χρώματα για να το πετύχουμε;

 

Έφτασε η στιγμή που θα φορέσουμε τα πέδιλα, τις πλατφόρμες, τα σανδάλια και τα slippers μας! Τι είναι, όμως, αυτό που χρειαζόμαστε, για να αναδείξουμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια; Φυσικά, ένα τέλειο πεντικιούρ! Περιποιημένα πόδια και φανταστικά χρώματα μάς προετοιμάζουν κατάλληλα για τη θάλασσα και για τα καλοκαιρινά μας nights out! Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να τολμήσουμε πολλά και διαφορετικά χρώματα και να κάνουμε το πεντικιούρ μας flawless.

 

Πριν βάψουμε τα νύχια μας, φροντίζουμε πρώτα να τα έχουμε περιποιηθεί. Ξεκινάμε με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο και συνεχίζουμε με μία καλή απολέπιση. Με ένα καλό scrub, τα πόδια μας θα γίνουν λεία και απαλά. Στη συνέχεια, λιμάρουμε τα νύχια μας, για να τους δώσουμε υπέροχο σχήμα. Τέλος, ενυδατώνουμε καλά τα πόδια μας με μία πλούσια κρέμα. Αυτά είναι τα βήματα για την περιποίηση των ποδιών μας στο σπίτι. Φυσικά, μπορούμε να κλείσουμε και ένα ραντεβού στην αισθητικό μας. Αυτό το καλοκαίρι το πεντικιούρ μας θα είναι fun, όπως και το mood μας!

 

Είτε βάψουμε μόνες τα νύχια μας στο σπίτι, είτε επισκεφτούμε ένα nail salon, αυτές οι αποχρώσεις ανήκουν στα μεγαλύτερα nail trends του καλοκαιριού!

 

Κόκκινο

Courtesy of YSL, Sephora

 

Baby pink

Courtesy of Dior, Sephora

 

Μεταλλικό μπλε

Courtesy of Essie, Sephora

 

Banana yellow

Courtesy of Essie, Attica

 

Πράσινο
Πεντικιούρ

Courtesy of Essie, Attica

 

Μοβ
Πεντικιούρ

Courtesy of Essie, Attica

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.