Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Zach Galifianakis στη live action ταινία Lilo & Stitch!

Ο Zach Galifianakis στη live action ταινία Lilo & Stitch!

Zach Galifianakis

Τα live action remakes συνεχίζονται από τη Disney! Τώρα ήρθε η στιγμή για την ταινία Lilo & Stitch, με τον ηθοποιό Zach Galifianakis.

 

Όλα ξεκίνησαν με το The Little Mermaid, έπειτα ανακοινώθηκε το Peter Pan and Wendy και τώρα ήρθε η στιγμή του Lilo & Stitch. Η Disney συνεχίζει το project της με τα live action remakes γνωστών και επιτυχημένων ταινιών της. Τώρα ανακοινώθηκε ότι πρωταγωνιστής της ταινίας πρόκειται να είναι ο ηθοποιός Zach Galifianakis! Ωστόσο, δε ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του ακριβώς. H εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει να είναι η ταινία μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες στο Disney+. Ο Dean Fleischer Camp θα είναι ο σκηνοθέτης του έργου.

 

Το καινούργιο σενάριο, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το original, υπογράφει ο Chris Kekaniokalani Bright. Η Disney είναι σε διαδικασία αναζήτησης μίας νεαρής ηθοποιού που θα υποδύεται τη Lilo, αλλά φυσικά ο Stitch θα είναι CGI. Ο ηθοποιός Zach Galifianakis πρόκειται να κάνει δυναμικό comeback στον κινηματογράφο. Η τελευταία του ταινία ήταν το A Wrinkle in time, το 2017. Καθώς το πρόγραμμα της Disney είναι ήδη φορτωμένο για το επόμενο διάστημα, η ταινία Lilo & Stitch προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τέλη του 2024/ αρχές του 2025. Stay tuned για περισσότερες ανακοινώσεις!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.