Home / Cozyhome  / Ο Yinka Ilori σχεδιάζει για τη Momentum Textiles and Wallcovering

Ο Yinka Ilori σχεδιάζει για τη Momentum Textiles and Wallcovering

Η μοναδική συνεργασία του Yinka Ilori με το brand Momentum Textiles and Wallcovering οδήγησε στην πιο πολύχρωμη συλλογή!

O Βρετανο-νιγηριανός σχεδιαστής Yinka Ilori συνεργάστηκε με το brand Momentum Textiles and Wallcovering με αποτέλεσμα γεμάτη bold χρώματα και μοτίβα.

 

Η συλλογή Yinka Ilori σηματοδοτεί την είσοδο του σχεδιαστή στο χώρο των υφασμάτων και ταπετσαριών τοίχων, παραμένοντας πιστή στο πάντα αισιόδοξο όραμά του και την επίδραση χαράς που σκορπά.

 

 

 

“Η συνεργασία μου αυτή είναι μια απόδειξη της δύναμης της ευτυχίας που δημιουργείται από την ισχυρή κοινότητα και. την αφήγηση», δήλωσε ο designer Yinka Ilori. «Μαζί, στοχεύουμε να μετατρέψουμε τους εμπορικούς χώρους σε. παιχνιδιάρικους, δημιουργικούς κόμβους που εμπνέουν, αναζωογονούν και θεραπεύουν”.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία μοτίβα ταπετσαρίας και πέντε μοτίβα υφασμάτων, καθένα από τα οποία διατίθεται σε μια. σειρά χρωματικών συνδυασμών, που κυμαίνονται από φωτεινά έως παστέλ και ουδέτερα.

 

 

Τα σχέδια περιλαμβάνουν μοτίβα όπως το Shower Me With Flowers, ένα λουλουδάτο μοτίβο που συνδυάζεται με. απλά στοιχεία, αλλά και το Rhythms Surround You, μια μοναδική σχεδιαστική σύνθεση από καμάρες, κύκλους, σεβρόν και τρίγωνα.

 

Yinka Ilori

 

Η Momentum Textiles and Wallcovering προτείνει να χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως γραφεία, εστιατόρια και. εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, για να φέρουν χαρά και παιχνίδι στην καθημερινή ζωή.

 

Το μόνο σίγουρο!

 

yinkailori.com

momentumtextilesandwalls.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath