Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Tom Hardy είναι το νέο πρόσωπο της Jo Malone London

Ο Tom Hardy είναι το νέο πρόσωπο της Jo Malone London

Tom Hardy
Η Jo Malone London ανακοίνωσε τον Tom Hardy ως νέο της brand ambassador, μέσω μίας καμπάνιας που αναδεικνύει τον πραγματικό χαρακτήρα του Λονδίνου.

 

Για χάρη της Jo Malone London, ο ηθοποιός και παραγωγός Tom Hardy μιλάει.για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Λονδίνου, με σκοπό να αναδείξει το νέο άρωμα του brand. Η συνεργασία τους δεν αποτελεί μόνο μία πρόφαση για την παρουσίαση.του Cypress & Grapevine Cologne Intense, αλλά σηματοδοτεί και την εστίαση του brand στη σειρά ανδρικών αρωμάτων της.

 

Για τη δημιουργία της καμπάνιας, εκτός από τον πρωταγωνιστή της, η Jo Malone.London στελέχωσε τη δημιουργική ομάδα της με τον πατέρα του Tom Hardy, Chips Hardy, ο οποίος υπογράφει το σενάριο, αλλά και με τον Edward Berger, ο οποίος ανέλαβε να σκηνοθετήσει την καμπάνια. Το τελικό αποτέλεσμα; 60 δευτερόλεπτα, τα οποία μας ταξιδεύουν σε νυχτερινό Λονδίνο, το οποίο.ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μέσα από σε όμορφη, αληθινή και συναισθηματική αφήγηση.

 

Jo Malone London

 

“Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία να δουλέψω μαζί με μια τόσο λαμπρή ομάδα, βοηθώντας στη δημιουργία μιας ταινίας που όχι μόνο μας προκάλεσε να οραματιστούμε το άρωμα με νέους τρόπους, αλλά ήταν επίσης υπαινιγμός του.Λονδίνου που αγαπάμε – μια πόλη που ενσαρκώνει το εξαιρετικό και το αντιφατικό”, ανέφερε ο Tom Hardy σχετικά με τη συνεργασία.

 

Το Cypress & Grapevine Cologne Intense δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό.Firmenich Sophie Labbe και εμπεριέχει νότες αμπέλου, οι οποίες αναμειγνύονται με κεχριμπάρι, δημιουργώντας έτσι ένα φρέσκο και ξυλώδες αποτέλεσμα.

 

Δείτε την καμπάνια 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada