Home / Cozyhome  / Ο Tom Dixon και το Design Research Studio στη Design Miami

Ο Tom Dixon και το Design Research Studio στη Design Miami

Ο Tom Dixon και το Design Research Studio θα παρουσιάσουν το Tom Dixon MASS, μια νέα σειρά συλλεκτικών κομματιών.

 

Η Design Miami θα παρουσιάσει το έργο πολλών σχεδιαστών και θα πραγματοποιηθεί από τις 1 Δεκεμβρίου έως τις 5. Σε αυτή την έκθεση θα συμμετέχει και το Tom Dixon με το Design Research Studio, παρουσιάζοντας τη limited συλλογή Tom Dixon MASS. Μέσα από αυτή τη συλλογή θα παρουσιαστεί το έργο του καλλιτέχνη και η μεγάλη του συνεισφορά.

 

 

“Σε ένα εξαιρετικά μαλακό φόντο, το Design Research Studio είναι ενθουσιασμένο να παρουσιάζει παραδείγματα της εξερεύνησης μας σε ειλικρινείς, πρώτες ύλες και γνωστές τυπολογίες. Το στούντιο θα βρίσκεται στο Μαϊάμι για να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό του με εξαιρετικούς χώρους και πρωτότυπες δομές για το μέλλον”, δηλώνει η Helene Bangsbo Andersen.

 

 

Αυτή η συμμετοχή σηματοδοτεί την επιστροφή του καλλιτέχνη στη Design Miami μετά από 10 χρόνια. Θα παρουσιάσει μια οικογένεια εξαιρετικά γυαλιστερών τραπεζιών από μασίφ ορείχαλκο, stand για παλτό και βιβλία, χειροποίητα κατασκευασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, θα είναι παρόν και το limited edition κρεβάτι MASS με ουρανό. Την παρουσίαση θα ολοκληρώσει το Code Stack Light Sculpture και τη Hydro Chair.

 

 

www.tomdixon.net

designresearchstudio.net

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.