Home / Men  / Ο Todd Snyder υπηρετεί κάθε στυλ

Ο Todd Snyder υπηρετεί κάθε στυλ

Ο Todd Snyder ενώνει την κλασική μόδα με τους σύγχρονους κώδικες και την κάνει προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

 

Η καινούργια συλλογή του σχεδιαστή Todd Snyder τιτλοφορείται New Americans και επαναπροσδιορίζει την αμερικανική ραπτική και το work wear. Στοχεύει στο να εξυπηρετήσει κάθε στυλ και πολλές γενιές. Doubled blazers, κοτλέ και βελούδινα tweed και oversized ζακέτες με κουκούλα. Προσπάθησε να ενώσει ένα όμορφο σχέδιο, με μία καλή τιμή, ένα ποιοτικό ύφασμα και μία σωστή υφή. Τα περισσότερα από τα υφάσματα φαίνονται βαριά, αλλά στην πραγματικότητα είναι απαλά και ελαφριά, σαν ένα πουλόβερ από κασμίρι.

 

Todd Snyder

 

Για τον Todd Snyder το outwear είναι, πλέον, το κλειδί για μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα. Και γι’ αυτόν τον λόγο προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από παλτό. Μακριά, πιο κοντά, βελούδινα, “στιβαρά”, δερμάτινα και τολμηρά, όπως τα χαρακτηρίζει. Πηγή έμπνευσης για τη συγκεκριμένη outwear συλλογή είναι μία vintage κουβέρτα, που χρησιμοποιήθηκε ως σημείο εκκίνησης.

 

 

Ο σχεδιαστής δε θέλησε να απομακρυνθεί πολύ από τις ρίζες του. Εμπνεύστηκε από τα 90s και επεξεργάστηκε χρωματιστά jeans, παντελόνια σε στρατιωτικό στυλ και δημιούργησε και τα αδιάβροχα μάλλινα Casetino. Ξανασύστησε το κλασικό κοστούμι με μία πιο χαλαρή version και συνεργάστηκε με τους Trickers, δημιουργώντας μία κλασική και αρχοντική εκδοχή της παραδοσιακής motorcycle μπότας.

 

 

Συνολικά, ο Snyder περιέγραψε τη φθινοπωρινή συλλογή ως “επαναστατική με πιο grunge στοιχεία φτιαγμένα με εκλεπτυσμένο τρόπο”.

 

www.toddsnyder.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.