Home / Men  / Ο Ryan Gosling κυνηγά το αύριο

Ο Ryan Gosling κυνηγά το αύριο

Ryan Gosling x Tag Heuer
Ο Ryan Gosling είναι ο νέος πρεσβευτής της ελβετικής μάρκας ρολογιών πολυτελείας TAG Heuer, στην πρώτη συνεργασία που υπογράφει ο Καναδός ηθοποιός.

 

Από το ξεκίνημα της καριέρας του στην ταινία “The Believer”, ο Ryan Gosling απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες του. Χαρακτηρίστηκε ως “ένας από τους πιο συναρπαστικούς ηθοποιούς της γενιάς του” από τους New York Times. Kαι δε σταματά να ξεπερνά τα όριά του, ακριβώς όπως και η TAG Heuer στον τομέα της.

 

Gosling Heuer

 

Γνωστός για την ικανότητά του να υιοθετεί προκλητικούς ρόλους, ο Gosling είναι ένας φιλόδοξος ερμηνευτής. Αφού κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες Καλύτερου Ηθοποιού στην καριέρα του, ασπέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού και το διάσημο Βραβείο Vanguard για την ερμηνεία του στο “La La Land” το 2016. Έχοντας ήδη κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους, αυτός ο σύγχρονος ήρωας γράφει τα νέα κεφάλαια της δικής του ιστορίας.

 

Ryan Gosling

 

Η φωτογράφιση της καμπάνιας ανήκει στον Pari Dukovic, με έδρα τη Νέα Υόρκη. Τα πλάνα του φωτογράφου παραπέμπουν στο οπτικό σύμπαν του “Drive”, του δράματος δράσης του 2011, όπου ο Gosling υποδυόταν έναν κασκαντέροδηγό απόδρασης. Ο Dukovic δημιούργησε τις τολμηρές εικόνες “συλλαμβάνοντας” τον ηθοποιό να οδηγεί ένα αυτοκίνητο, φορώντας το χρονόμετρο TAG Heuer Carrera Date 39mm.

 

Ryan Gosling Tag Heuer

 

“Έμαθα να μη θεωρώ δεδομένο τον χρόνο. Αυτό που με ωθεί είναι να γνωρίζω ότι το ρολόι χτυπάει.” Ryan Gosling

 

A timeless masterpiece

Το TAG Heuer Carrera “γεννήθηκε” στις πίστες αγώνων το 1963 από τον Jack Heuer. Οι αθλητικοί χρονογράφοι TAG Heuer Carrera είναι μια ισχυρή δήλωση κομψού σχεδιασμού, εντυπωσιακής πολυτέλειας και υψηλής απόδοσης. Τα 13 νέα κομμάτια της συλλογής ερμηνεύουν εκ νέου αυτό το ρολόι-θρύλο του ελβετικού brand. Δικό μας αγαπημένο από τη νέα συλλογή, το TAG Heuer Carrera Date 39mm, με το λαμπερό μπλε καντράν. Εκλεπτυσμένο, δυνατό και τεχνικό, αυτό το μοντέρνο σπορ ρολόι είναι η πιο τολμηρή δήλωση κομψότητας του TAG Heuer Carrera!

 

Tag Heuer Carrera

 

Ανακαλύψτε όλη τη νέα συλλογή στο www.tagheuer.com

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin