Home / Fashion  / Η νέα Paco Rabanne F/W 21 καμπάνια με την Adèle Exarchopoulos

Η νέα Paco Rabanne F/W 21 καμπάνια με την Adèle Exarchopoulos

Η Paco Rabanne F/W 21 καμπάνια, με τίτλο Time Out και πρωταγωνίστρια την Adèle Exarchopoulos, υπερβαίνει τον χρόνο και τον χώρο.

 

Ξεκινάς από κάπου και φτάνεις κάπου αλλού. Η ιστορία ξεδιπλώνεται υπερβαίνοντας τα όρια του χρόνου και του χώρου. Με μια πρώτη ματιά η Paco Rabanne F/W 21 καμπάνια είναι αινιγματική, φευγαλέα και η ατμόσφαιρα της κινηματογραφική. Σε ένα μεγάλο κτήμα στη γαλλική ύπαιθρο, η Adèle Exarchopoulos φοράει τα ρούχα του οίκου και χαρίζει συγκινητικά πορτρέτα στην κάμερα.

 

 

Το φάσμα των συναισθημάτων της και η απίστευτη ερμηνεία της είναι τα στοιχεία που κάνουν το video της καμπάνιας να μοιάζει με ένα μικρού μήκους film. Αντιπροσωπεύει το όραμα του σκηνοθέτη Albert Moya, ο οποίος αφήνει το δικό του σημάδι. Φορώντας ένα φόρεμα με μια παράξενη αίγλη, ιδανικό για μια μνημειώδης βραδιά, η ηθοποιός ενσαρκώνει μια σαγηνευτική γυναίκα. Από την μια φαίνεται αιχμάλωτη και από την άλλη ελεύθερη, σαν να δραπέτευσε από μια πολυτάραχη ιστορία αγάπης.

 

Courtesy of Paco Rabbane

 

Στο ταξίδι της με τον Paco Rabanne η Adèle εκπέμπει ευφορία, θαύμα, αντανάκλαση και απελευθέρωση. Η συλλογή επανεξετάζει τον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο του οίκου με μια κινηματογραφική ματιά.

 

 

www.pacorabbane.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.