Home / Men  / Ο Pharrell Williams συνεχίζει το ταξίδι του στην Άγρια Δύση

Ο Pharrell Williams συνεχίζει το ταξίδι του στην Άγρια Δύση

Pharrell Williams
To πιο πετυχημένο show του Pharrell Williams για τη Louis Vuitton παίρνει σάρκα και οστά, με τη νέα καμπάνια να θυμίζει πραγματικές σκηνές από κλασικές ταινίες Western.

 

Σχεδόν έξι μήνες πριν, ο Pharrell Williams άνοιξε την ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Fondation Louis Vuitton, παρουσιάζοντας την A/W ’24 συλλογή του γαλλικού οίκου. Από τα ρούχα μέχρι και τα σκηνικά,.η επίδειξη ανέδειξε το cowboy core, καταφέρνοντας να συνδυάσει την αισθητική των κλασικών Westerns με την υψηλή μόδα, προσαρμόζοντάς τα συγκεκριμένα στοιχεία στην κουλτούρα του street style. Σήμερα, το πιο πετυχημένο show του creative director του ανδρικού τμήματος της Louis Vuitton παίρνει σάρκα και οστά,.με τη νέα καμπάνια του οίκου να θυμίζει πραγματικές σκηνές από κλασικές ταινίες Western.

 

Η Άγρια Δύση αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τον Pharrell Williams,.ο οποίος δε δίστασε να τη χρησιμοποιήσει ως φόντο για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton. Όπως ακριβώς συνέβη και με το show, έτσι ακριβώς και.η καμπάνια κατάφερε να αναδείξει τα Westerns ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του high fashion.

 

©Louis Vuitton

Pharrell Williams

©Louis Vuitton

 

Τα μοντέλα της καμπάνιας κλήθηκαν να διασχίσουν τα χιονισμένα βουνά της Άγριας Δύσης,.φορώντας μερικά από τα most wanted items της συλλογής, και να φωτογραφηθούν μπροστά από τον φακό του Colin Dodgson. Από τη σκηνοθεσία, το σκηνικό, μέχρι και τα ρούχα, η καμπάνια κατάφερε να αναπαραστήσει με επιτυχία μερικές στιγμές από.την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν στην Άγρια Δύση.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada