Home / Men  / Ο Oscar Isaac είναι το νέο πρόσωπο του Fear of God!

Ο Oscar Isaac είναι το νέο πρόσωπο του Fear of God!

Oscar Isaac

Ο Jerry Lorenzo- ιδρυτής του brand Fear of God- επέλεξε τον Oscar Isaac για την τελευταία του καμπάνια!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς, ο Oscar Isaac, σε έναν fashion ρόλο έκπληξη. Πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Fear of God. Ο ιδρυτής της, ο Jerry Lorenzo, τον επέλεξε για την καινούργια του συλλογή, με τίτλο Collection 8. Η καμπάνια αποτελείται από ασπρόμαυρες εικόνες, τις οποίες τράβηξε ο φωτογράφος Luis Alberto Rodriguez. Ωστόσο, για πολλούς fans, η συνεργασία τους ήταν αναμενόμενη, εξαιτίας της τελευταίας σειράς του Οscar. Ο ίδιος υποδύεται τον Jonathan Levy, στη σειρά Scenes of. Marriage, ο οποίος έχει γίνει γνωστός και για την ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα του, με κομμάτια από τις Fear of god συλλογές.

Σε αυτήν την καμπάνια, ο Oscar Isaac αναδεικνύει την Collection 8 σειρά, η οποία παρουσιάστηκε στο show της περασμένης άνοιξης στο Λος Άντζελες. Η νέα συλλογή επαινεί την “Αμερικανική πολυτέλεια”, αποχωρώντας από τη διακριτική ετικέτα Εssentials της μάρκας. Σκοπός του σχεδιαστή είναι να δημιουργήσει μία πιο κομψή γκαρνταρόμπα, εμπνευσμένη τόσο από την Αμερικανική βασιλική οικογένεια, όσο και τις αδικίες που σπιλώνουν την ιστορία της χώρας. Ρίξτε μία ματιά στην καινούργια καμπάνια με τον γνωστό ηθοποιό και ανακαλύψτε τη συλλογή μέσα από το official site. 

 

Oscar Isaac

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.