Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Martin Garrix έρχεται στο Primer Music Festival  

Ο Martin Garrix έρχεται στο Primer Music Festival  

Martin Garrix
O Martin Garrix επιστρέφει στην Αθηνά, στα πλαίσια του Prime Music Festival. 

 

Μετά από οχτώ χρόνια, ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, ως headliner του Main Stage για Primer Music Festival. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα παρουσιαστεί τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, την Κυριακή 8/9. Εκτός από τον Garrix, θα ανεβούν στα decks περίπου 20 καλλιτέχνες, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής της χρονιάς.  

 

 

Ποιοι είναι οι main artists που θα παρουσιαστούν στο stage; 

 

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου  

 

Eric Prydz  

 

Ο θρυλικός Σουηδός DJ και παραγωγός, Eric Prydz, είναι ο headliner του Main Stage το Σάββατο 7/09. Γνωστός για τις κορυφαίες επιτυχίες του όπως τα “Call on Me”, “Pjanoo”, “Opus” και πολλά άλλα. Ο Prydz θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους underground spinners στον κόσμο. Το χαρακτηριστικό blend progressive house και techno του Prydz αιχμαλωτίζει το κοινό και τους παρασέρνει σε ένα αξέχαστο ηχητικό ταξίδι. Τα shows του είναι θρυλικά, με πρωτοποριακά visuals και μια καθηλωτική παραγωγή που επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα των performances ηλεκτρονικής μουσικής. 

 

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου  

 

Martin Garrix  

 

Ο Garrix καθιέρωσε το όνομά του με τη μεγάλη επιτυχία «Animals».και από τότε έχει κατακτήσει τον κόσμο, πρωταγωνιστώντας σε φεστιβάλ και με συνεργασίες με μεγάλους σταρ της μουσικής σκηνής. Έχει ψηφιστεί τέσσερις φορές ως ο Νο1 DJ στον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι.τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς χορευτικής μουσικής. 

 

ARGY 

 

Ο ARGY, DJ και παραγωγός της πασίγνωστης Afterlife έρχεται να εμφανιστεί στη Κεντρική Σκηνή του Primer Music Festival 2024. Ευρέως γνωστός για τα club anthems του «Tataki», «Pantheon», «Aria» και το μοναδικό «Higher Power».σε συνεργασία με τον Anyma, o superstar της melodic techno πρόκειται να φέρει μία εντελώς νέα μουσική ατμόσφαιρα. Tα κομμάτια του έχουν κυριαρχήσει στα charts του.Beatport, συναρπάζοντας τους ακροατές σε όλο τον κόσμο.

 

Morten  

 

Ο Δανός DJ και παραγωγός, με εμφανίσεις σε κορυφαία φεστιβάλ όπως Ultra Music Festival,.EDC LasVegas, Tomorrowland κ.α., ο Morten έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Συνεργαζόμενος με τον γνωστό Γάλλο DJ και παραγωγό David Guetta το 2019, δημιούργησαν το είδος ‘Future Rave’. Έχοντας την επιθυμία να παίξουν κάτι νέο στα set τους, το ντουέτο έφερε μαζί τα στοιχεία τόσο της EDM όσο και της underground σκηνής. 

 

Gordo 

Ξεκινώντας μια παγκόσμια περιοδεία έχει εμφανιστείς σε εμβληματικά venues όπως το Hï Ibiza, το So Track Boa, το Shalvata Tel Aviv, το Lollapalooza, το Fiction Canberra, ο Gordo έρχεται στο Main Stage του Primer Music Festival 2024. 

 

Juicy M

Μπήκε στην ηλεκτρονική σκηνή σαν power blast με τα καταπληκτικά viral βίντεο της στο youtube με το mixing live της σε τέσσερα decks το 2013. Από τότε η Juicy M απέκτησε εκπληκτικούς 4 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, εμφανίστηκε στο Billboard “Next Big Sound” και έχει αναγνωριστεί από ευυπόληπτα περιοδικά, blogs και εκδηλώσεις όπως το Tomorrowland, Ultra Music, Balaton Sound και τα φεστιβάλ Medusa. 

 

Tujamo 

Ο Γερμανικής καταγωγής παραγωγός Tujamo ανακάλυψε για πρώτη φορά το πάθος του για τη μουσική ως έφηβος και ακονίζει την τέχνη του μέχρι που η μοναδική του άποψη για τη χορευτική μουσική θα μπορούσε να θεωρηθεί ως δικό του είδος.

 

Μείνετε συντονισμένοι για τα υπόλοιπα ονόματα καλλιτεχνών, που θα ανακοινωθούν προσεχώς από τη διοργάνωση.  

 

Μάλιστα, φέτος, το Primer Music Festival έρχεται με μία νέα προσθήκη, που θα ανεβάσει την εμπειρία στα ύψη,  το Afterhours Stage, στο οποίο θα συμμετέχουν οι: Kolsch, Agents of Time και Röyksopp.  

 

 

Dancing won’t stop at midnight this year! 

 

 

*Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια: more.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?