Home / Men  / Ο Lewis Hamilton γίνεται guest designer της Dior

Ο Lewis Hamilton γίνεται guest designer της Dior

Lewis Hamilton
Η συνεργασία του εφτά φορές πρωταθλητή της F1 με την Dior σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη βιώσιμη στρατηγική του γαλλικού οίκου.

 

Ο Lewis Hamilton είναι πολλά περισσότερα από ένας ταλαντούχος οδηγός της F1. Ως εφτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, ο Hamilton έχει εδραιώσει τη θέση του στην ελίτ των οδηγών των διοργανώσεων,.δίνοντάς του την ευκαιρία να αναδείξει τα ταλέντα του και σε άλλες βιομηχανίες. Πριν περίπου από έναν χρόνο, ανακοινώθηκε η δημιουργία της ταινίας F1 -με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt- στην οποία.ο Hamilton βρίσκεται όχι μόνο στη θέση του καθοδηγητή του πρωταγωνιστή, αλλά και στη θέση του παραγωγού. Σήμερα, ο πρωταθλητής αγώνων κάνει μία ακόμα καλλιτεχνική στροφή στην καριέρα του, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Kim Jones και την Dior.

 

Lewis Hamilton  

 

Δεν είναι περίεργο που το ανδρικό τμήμα της Dior επέλεξε τον Hamilton για να σχεδιάσει για τον οίκο. Ο ταλαντούχος οδηγός έχει καθιερωθεί ως street style icon και trendsetter, με τις εμφανίσεις του να κάνουν τον γύρο των social media. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την street style κατεύθυνση που εξακολουθούν να ακολουθούν οι ανδρικές συλλογές.του γαλλικού οίκου, κατέστησαν τον Lewis Hamilton την ιδανική επιλογή.

 

O Kim Jones και ο Lewis Hamilton δε δίστασαν να μοιραστούν τις ιδέες τους,.αλλά και την πορεία της συνεργασίας τους, τονίζοντας τη σημασία της αφρικανικής έμπνευσης και των βιώσιμων υλικών. Σε αυτό το νέο εγχείρημα, ο Hamilton διοχετεύει το πάθος του για την αφρικανική κουλτούρα και τη βιωσιμότητα σε μια συλλογή που υπόσχεται να είναι ταυτόχρονα καινοτόμα και εντυπωσιακή.

 

 

Τα πρώτα βήματα της μεταξύ τους συνεργασίας αποτυπώνονται σε μία lifestyle συλλογή,.η οποία συνδυάζει τη streetwear και outdoor κουλτούρα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης πολυτέλειας. Ωστόσο, η συνεργασία του Lewis Hamilton με την.Dior δε θα σταματήσει εκεί, αφού ο πρωταθλητής της F1, εκτός από guest designer, αναδείχθηκε και brand ambassador της Dior.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada