Home / Men  / Ο Jonathan Bailey είναι το νέο πρόσωπο της Orlebar Brown!

Ο Jonathan Bailey είναι το νέο πρόσωπο της Orlebar Brown!

Jonathan Bailey

Ο πρωταγωνιστής των Fellow Travelers και Bridgerton- ο Jonathan Bailey- επιλέχθηκε από το brand Orlebar Brown για την ανοιξιάτικη καμπάνια του.

 

Σε ότι ρόλο και αν δούμε τον Jonathan Bailey, εντυπωσιαζόμαστε από το υποκριτικό ταλέντο του και τη ξεχωριστή γοητεία του. Τώρα, με πολύ χαρά τον βλέπουμε σε μία fashion καμπάνια για το Βρετανικό brand. Orlebar Brown, για την Άνοιξη του 2024. Ο ίδιος καταφέρνει στο έπακρο να μας βάλει στο θέμα της Blossom συλλογής, ποζάροντας με λουλούδια γύρω του. Φοράει τα ανοιξιάτικα, αισιόδοξα, χαριτωμένα και ιδιαίτερα μοτίβα της collection και μας κάνει να ανυπομονούμε για την άνοιξη, ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

 

Από τότε που η εταιρεία Orlebar Brown αγοράστηκε από τη Chanel το 2018 γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και επεκτείνεται συνεχώς. Επώνυμοι όπως ο Leonardo Dicaprio, ο Jay- Z και ο.Daniel Craig στην ταινία Skyfall ως James Bond έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία για τις εμφανίσεις τους. Ακόμα και αν το brand ξεκίνησε από μαγιό, πλέον αποτελεί ένα brand θέρετρου και casual lifestyle.

Ο κόσμος της μόδας αγαπά τον Jonathan Bailey και αυτή η καμπάνια αποτελεί μία ακόμα απόδειξη. Και όσο τον απολαμβάνουμε ως το απόλυτο flower boy, περιμένουμε με αγωνία και τη νέα σεζόν του Bridgerton! 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.