Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο James Cameron επιβεβαιώνει το Avatar 4 και 5!

Ο James Cameron επιβεβαιώνει το Avatar 4 και 5!

James

Μετά την αναμενόμενη επιτυχία της ταινίας Avatar The Way of Water, ο James Cameron επιβεβαίωσε και τις ταινίες Avatar 4 και 5.

 

Η ταινία Avatar The Way of Water είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του 2022! Η μεγάλη επιστροφή της ταινίας φαινόμενο έγινε περίπου 13 χρόνια μετά την πρώτη. Έσπασε και σπάει κάθε ρεκόρ! Αυτήν τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική ταινία του προηγούμενου έτους και η έβδομη όλων των εποχών με έσοδα 1.7 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, για να θεωρηθεί επιτυχία για την εταιρεία παραγωγής θα πρέπει να ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια. Αυτό γιατί το budget της ήταν το ακριβότερο που έχει σημειωθεί, μέχρι στιγμής, για ταινία (400 εκατομμύρια δολάρια). Επειδή κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα, ο James Cameron επιβεβαίωσε όχι μόνο την ύπαρξη του Avatar 3, αλλά και του 4 και του 5!

 

 

Ο σκηνοθέτης, το cast και όλο το crew έχουν ήδη καταγράψει και φωτογραφήσει ολόκληρη την ταινία Avatar 3. Το film βρίσκεται σε διαδικασία post production, με όλη τη μαγεία του CG. Εδώ ο σκηνοθέτης θα εξερευνήσει διαφορετικούς πολιτισμούς, τους Ash People. Αποτελούν τις πιο εχθρικές εκδοχές των Na’vi, που σχετίζονται με το στοιχείο της φωτιάς. Το Avatar 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου του 2024. Στη συνέχεια το Avatar 4 το 2026 και το 5 το 2028. Ο James Cameron φαίνεται να χτίζει το δικό του κινηματογραφικό έπος και αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

 

Κεντρική photo: 20th Century Studios

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.